Survivor 2018 14 Mayıs Sembolü Kim Kazandı? Hangi Yarışmacının Ailesi Adaya Gelecek?


Güncelleme: 14 Mayıs 2018 : 02:49
0

Survivor 2018’de rekabetin iyice kızıştığı bir döneme girmiş bulunmaktayız. Survivor 2018 14 mayıs oynanan sembol oyunuyla işin ciddiyeti iyice arttı. Çünkü yarışmacılar kazanmak için her şeyini ortaya koydu. Survivor 2018 14 mayıs sembol finalini hangi yarışmacılar kazandı? Adaya hangi yarışmacıların annesi gelecek? 

Survivor 2018 14 mayıs sembol ödülünü kazanan kadın ve erkek yarışmacı kim oldu? Erkek yarışmacılar arasında bugüne kadar yapılan kıran kırana mücadele sonucunda finale yükselen isimler Hilmicem ve Adem oldu. Ve bu akşam yapılan karşılaşmada iki yarışmacı da tüm güçlerini ortaya koyarak parkurun tozunu attırdı. Bu izlemesi güzel ve keyifli yarışın sonucunda ailesini adaya getiren erkek yarışmacı ünlüler takımında yarışan Adem oldu.  Adem kazanmanın verdiği haklı mutluluğu yaşarken Hilmicem büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Survivor 2018 14 mayıs yapılan sembol mücadelesinde uzun ve yorucu bir parkurda büyük bir efor harcayarak sembol finalini kazanan isim Damla oldu. Yarı finalde hiç oyun kaybetmeden 6 oyun üst üste kazanan Damla sembolü hak eden isim oldu. Damla kazanmanın verdiği mutluluğu en üst safhada yaşarken Yağmur, kaybetmenin verdiği üzüntüyle göz yaşlarına hakim olamadı. Damla’nın ailesinden adaya kim gelecek henüz bilinmiyor ama Adem’in büyük ihtimal kardeşi gelecek.

Dün yapılan birleşme partisinde eğlenceli ve keyifli dakikalar yaşandı. Yarışmacılar söyledikleri şarkılarla jüriden yüksek puanlar almaya çalıştılar. Özellikle Adem, Merve ve Sema’nın performansları çok beğenildi. Adem, Fırat’ın suyu akar serindir şarkısını seslendirirken, Sema Yıldız Tilbe’nin olsun mu olmasın dert sana uğramasın şarkısını seslendirdi. Merve, Ogün Şanlısoy’a ait Saydım isimli şarkıyı seslendirirken çok eğlendi. Ve enerjisini jüriye yansıtmayı başaran Merve şarkı yarışmasının birincisi oldu.

Dün rekabetin aradan çekildiği herkesin birbiriyle güzel vakit geçirdiği güzel bir gün oldu. Fakat bu akşam yapılan sembol yarışında herkes kaldığı yerden, aynı hırs ve azimle yarışmalara devam etti. Survivor 2018 14 mayıs sembolü kim kazandı sorusunu sizler için yanıtladık. Sizler de konuyla ilgili görüş ve düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.