Survivor 2018 14 Mayıs Ödül Oyunu Kim Kazandı? Sürpriz Ödül Ne?


Güncelleme: 14 Mayıs 2018 : 20:43
0

Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor 2018’de finale adım adım yaklaşırken oyunlar da daha önemli ve kritik bir hal almaya başladı. Birleşme partisi sonrasında ilk ödül oyunu 14 mayıs pazartesi oynanacak. Bu akşam gerçekleşen karşılamada hangi takım ödülün sahibi olacak? Survivor 2018 14 Mayıs ödül oyununu kim kazandı sorusu sizler için haberimizin devamında.

Survivor 2018’de finale çok az bir zaman kaldı. Yarışmacılar kazanmak için oldukça hırlı ve azimli. Hepsi önce birleşme partisine gelebilmek için sonra Kıbrıs finaline gitmek ardından birinci olmak için zorlu ada şartlarında mücadele veriyorlar. Bu akşam birleşme partisi sonrası ilk ödül oyunu izleyiciyle buluştu. İki gündür Survvior’da dişli bir karşılaşma izleyemedik. Bu akşam dişe diş ve kıran kırana bir yarışma bizleri bekliyor.

Survivor 2018 14 mayıs pazartesi ödül oyununu kim kazandı sorusunu aldığımız sağlam bilgiler ve tüyolar sonucunda gönüllüler takımının kazandığını öğrendik.

Survivor 2018 14 mayıs pazartesi zorlu ve farklı bir parkurda takımlar arasında verilen sert yarışta kimi zaman tartışmalar kimi zaman sakatlanmalar yaşandı. Özellikle Nagihan’ın yarış sırasında ayağını vurmasıyla çığlıklar atması herkesi korkuttu. Doktor Metin Kuş’un müdahalesiyle Nagihan’ın rahatsızlığı giderildi.

Survivor’da heyecan giderek artıyor. Her yıl olduğundan daha farklı ve zorlu bir Survivor izledik. Kıbrıs’a sadece 5 kişi gidecek ve bu beş kişi yarışmacıların performanslarının yanı sıra sizlerin verdiği oylarla belirlenecek.

Survivor 2018 sembol ve ödül oyunları bu akşam izleyici karşısına çıkacak. İki zorlu ve heyecanlı karşılaşma izleyenleri ekrana kilitleyecek. Survivor 2018 14 mayıs ödül oyunu kim kazandı sorusu bu akşam için gönüllüler olarak yanıt buldu.