Survivor 2018 12 Şubat Pazartesi Var Mı Yok Mu


Güncelleme: 12 Şubat 2018 : 02:24
0

Survivor 2018 tamda tahmin edildiği gibi sezona bomba gibi bir giriş yaptı. 10 şubat cumartesi ilk ödül oyunuyla izleyici karşısına çıkan Survivior 11 şubatta aynı saatinde tekrar seyirciyle buluştu. Şimdi asıl merak edilen soru Survivor 2018 12 şubat pazartesi var mı yok mu? Yarışmanın sıkı takipçileri Survivor 2018 bugün var mı yok mu  yayınlanmayacak mı sorularına yanıt aradı. İşte Survivor 2018 12 Şubat pazartesi neden yayınlanmıyor sorularının detaylı yanıtı…


Survivor 2018 Açlık Butonu Nedir? Nasıl Bir Uygulama?


Tv8 ekranlarında yayınlanan, Acun Ilıcalı’nın hem sunuculuğunu hemde yapımını üstlendiği survivor uzun bir bekleyişin ardından 13. sezonu ile yayın hayatına başladı. İlk iki gün aynı saatinde ekrana gelen yarışma, 12 şubat pazartesi aynı saatlerde yayınlanmayacak. Geçtiğimiz yıllarda haftanın dört günü art arda aynı saatlerde yayın hayatına devam eden Survivor bu yıl izleyenleri şaşırttı.

Survivor 2018 12 şubat pazartesi aynı saatlerde ekrana gelmeyince izleyici Survivor bugün var mı yok mu sorusunu sorgulamaya başladı. Survivor pazartesi akşamları Çukur ve Söz dizileriyle mücadele etmeyi göze alamadığı için 13 şubat salı yayın hayatına devam edecek. Survivor’ın ilk kez reyting kaygısı yaşıyor olması herkesi şaşırttı. Aslında bu Survivor için yerinde bir karar. Çünkü pazartesi akşamları yayınlanan Söz ve Çukur reytingleri yüksek ve kemik izleyici kitlesine ulaşmış projeler. Onlarla verdiği reyting mücadelesinde istediği oranı alması mümkün olmayabilirdi. Aynı şekilde yarışmanın çarşamba akşamları yayınlanmaması da tv8 adına büyük avantaj. Çünkü çarşamba akşamları Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul gibi zirveyi kimseye kaptırmayan fenomen diziler var. Survivor 2018 12 ocak pazartesi ve bundan sonraki tüm pazartesiler ekranlarda olmayacak.

Survivor 2018 11 şubat pazartesi ödül oyunu oldukça heyecanlı başladı. Survivor ilk bölümde Hakan Hatipoğlu’nun gönüllüler kadrosuna geçmesiyle takımların mücadelesi start aldı. Bu sezon survivorın çok farklı olacağını her defasında vurgulayan Acun Ilıcalı, “Açlık Butonu” uygulamasıyla bu sözünü doğruluğunu gösterdi.

Takımların hafta içi en aç olduğu anda kullanabilecekleri açlık butonu oy çokluğuyla kullanılıyor. Bisküvi veren açlık butonu için yarışmacılar 150 metrelik bir parkurun ardından len kısa sürede en çok labutu  devirmeye çalıştı. Nefes kesen mücadelenin ardından bisküvi ödülünü kazanan takım gönüllüler oldu. 10-7 bir skorun ardından ödülün keyfini gönüllüler takımı çıkardı.

Birbirinden farklı ve zorlu mücadelelere tanık olduğumuz survivor 2018 12 şubat pazartesi var mı yok mu sorusu izleyenlerin gündemini oldukça meşgul etti. Survivor 2018 12 şubat pazartesi güçlü rakipleri karşısında risk almak istemediği için yayınlanmayacak. Yarışma 13 şubat salı akşamı tüm heyecanıyla kaldığı yerden devam edecek. Survivor  yeni sezonda perşembe, cuma cumartesi ve azar akşamları ekrana gelecek.

Survivor 2018 12 şubat var mı yok mu, yayınlanmayacak mı, neden yok, sorularına yanıt arayan siz okurlarımız için konuyla ilgi detaylı açıklamaları paylaştık. Sizler de bu konuyla ilgili görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.