Survivor 2018 12 Mayıs Cumartesi Kelime Oyunu Kim Kazandı? 69. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 12 Mayıs 2018 : 03:26
0

Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor 2018’de birleşme partisinden bir gün önce eğlenceli bir kelime oyunu oynandı. Acun Medya ile Survivor 2018 takımları arasında oynanan Anlat Bakalım oyununu kim kazandı?

Daha önce defalarca izlediğimiz Anlat Bakalım Oyunu,  Acun Medya ekibi ve gönüllüler ve ünlüler karmasından oluşan Survivor 2018 takımları arasında yapıldı. Eğlencenin ve heyecanın bir an bile eksik olmadığı 12 mayıs Anlat bakalım oyununda renkli anlar yaşandı. Kelime oyunu için uzun süredir çalışmalara yapan Doktor Metin Kuş’un heyecanlı ve komik tavırları izleyenleri gülmektedir kırıp geçirdi.

Metin Kuş’un sürenin bitmesine rağmen kabul etmek istememesi, Acun Ilıcalı’nın itirazları ve Oğulcan Engin’in heyecanlı anları izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. Yarışmanın sonunda artık bu konuda uzmanlaşan Survivor 2018 takımı kazanan taraf oldu.

Programın yapımcısı Ve sunucusu Acun Ilıcalı’nın eşi Şeyma Subaşı da Anlat Bakalım yarışmasında Acun Medya ekibinde yarışan isimler arasındydı.  Yarışmanın keyfini en iyi çıkaran isimlerden biri olan Şeyma Subaşı da izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı. Umurumda bir Anlat bakalım oyununun ardından kazanan takım gönüllüler oldu.

Alp Kırşan ve Metin Kuş arasında yapılan karşılaşmada İkili arasındaki diyaloglar yarışmacılar gülmekten kırıp geçirdi. Gönüllüler bu konuda tecrübeli oldukları için daha iyi be başarılı bir performans ortaya koydu.

Survivor 2018 12 mayıs Cumartesi oynanan futbol maçı da Anlat Bakalım oyunu da renkli ve heyecanlı dakikaları  izleyenlere yansıttı. Finale çok az bir süre kala yarışmacıların finale giden yolda stres atmalarını sağlayan birleşme partisi yarışmacıların motivasyonunu artıdı.

Survivor 2018 12 mayıs ödül oyununu kim kazandı sorusunu sizler için yanıtladık konuyla ilgili yorumlarınızı bekliyoruz.