Survivor 2018 12 Mart Pazartesi Kim Elendi? Kim Gidecek?


Güncelleme: 13 Mart 2018 : 00:23
4

Survivor 2018 12 mart kim elendi? Survivor 2018’de 4. haftayı geride bırakırken 11 mart pazar akşamı dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmacılar hem güç hemde iyi atış yeteneği gerektiren bir parkurla karşıya karşıya geldi. Takımlardan 2 şer yarışmacı seçildi. Düzeneğin bir tarafında yarışmacılar parkuru geçerek getirdikleri 2’şer kiloluk kum torbalarını potaya atmaya çalıştı. Düzeneğin karşı tarafından rakip takımın yarışmacısı potadaki ağırlığı taşımaya çalıştı. Erken pes eden oyunu kaybetti. Nefes kesen mücadelenin ardından kazanan takım dokunulmazlık oyununu kazanan takım gönüllüler oldu. Survivor 2018 12 mart pazartesi kim elendi? Kim gidecek?

Eleme öncesinde oynanan ödül oyununda Gönüllüler ve Allstar takımı arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Zorlu bir parkur çeşitli bariyerler ve engellerden geçerek güçlerini sonuna kadar kullanmaları gereken bir yarıştı. Nagihan-Nevin ve Sema – Damla’ya karşı verdiği nefes kesen müacadele sonucunda Nagihan çıktığı 4 oyunu da kaybetti. Nagihan oyuna başladığında Allstar takımı yaptıkları kötü tezahüratla oyunlara konsantre olmakta zorlandı. Anıl ve Ramazan  ise Adem’le Murat’a karşı mücadele verdi.  Ve oyunu kazanan takım Allstar oldu.

Dokunulmazlık oyunu öncesinde Nagihan’ın gönüllüler takımına geçmesi herkesi şaşırttı. Takımlar Acun’un önemli açıklamalarının ardından oyun alanında yerlerini aldı. Survivor başladığı günden itibaren en çekişmeli ve iddialı karşılaşmasını izledik. İki takımda oyuna hızlı bir giriş yaptı. Özellikle Nagihan ve Cumali hiç oyun kaybetmeden oyunu tamamladı. Survivor 2018’de eleme adayları nefes kesen bir mücadelenin ardından belirlendi.

Yarışma başlar başlamaz takımlar tüm güçleriyle kazanmak için mücadele verdi. Nagihan’ın Sema ve Damla ile verdiği tüm mücadeleleri kazanması kendine olan özgüvenini artırdı. Cumali ise parkurda adeta şov yaptı. Hem atışları hem de gücüyle yeteneğini konuşturdu. Gönüllüler takımı durumu 9-6 yaparak 3 haftanın üzerine ilk kez dokunulmazlık oyununu kazanmaya bu kadar yaklaştı. Ve son karşılaşmada Nagihan Damla’yı yenerek dokunulmazlık ödülünü gönüllüler takımına kazandırdı.

Dokunulmazlık oyunu ardından Allstar takımı Nagihan üzerinden tartışma ortamı yarattı. Allstar takımının Nagihan’ın üzerine çok gitmesinin üzerine Acun ılıcalı konuya müdahale etti ve Nagihan’ı savundu. Ardından gönüllüler takımı kazanmanın verdiği mutlulukla adalarına dönerken Allstar takımı bireysel dokunulmazlık oyunu için alanda yerlerini aldı. Tek elleriyle tuttukları yuvarlak bir aparatın üzerinde tenis toplarını en uzun süre dengede tutmayı başaran isim bireysel dokunulmazlığı kazanmayı başardı. İlk kez ada konseyi heyecanı yaşayacak olan Allstar takımında kim elenecek? Survivor 2018 12 mart  pazartesi kim elendi? 

Bireysel dokunulmazlık oyunu sonucunda kazanan isim Turabi oldu. Hem bir hafta daha adada kalmayı garantileyen Turabi hem de eleme potası için bir kişinin ismini vermeye hak kazandı. Ve Damla Can’ın ismini vererek eleme potası için ilk adayı belirledi. Akabinde 2. adayın belirlenmesi için haftanın en iyi performansını sergileyen isim açıklandı. Sayısal veriler ve istatistikler ardından bu isim Sema oldu. Sema ise eleme adayı olarak Murat’ın ismini verdi. Survivor 12 mart kim elendi?

Ve allstar takımı kendi aralarında yaptıkları oylamada ismi en çok yazılan isim Nihat Doğan oldu. Ve böylece eleme potası tamamlanmış oldu. Survivor 12 mart 2018 pazartesi eleme adayları Nihat Doğan, Murat Ceylan ve Damla Can oldu. Acun Ilıcalı eleme adaylarından kısaca düşüncelerini  ifade etmelerini istedi. Üç aday da yaptıkları duygusal konuşmayla hayranlarından oy istedi.

Ayrıca konsey sırasında bu hafta enternasyonal oyununun oynanmayacağını açıklayan Acun Ilıcalı sebep olarak diğer ülkelerde yarışmanın aynı saatlerde yayınlanmamasını gösterdi. İlerleyen günlerde yayın akışı düzenlenip oyunların devam edeceğini vurguladı.


Survivor 2018 Nagihan Neden Gönüllüler Takımına Geçti?


Survivor 2018 12 mart kim elendi sorusunun yanıtına gelince adaya ve hayallerine veda eden isim SMS oylamasında en az oyu alarak Nihat oldu. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar dileriz.

4 YORUMLAR

  1. Nagihan çok çok iyi yapmış iyi ki diğer takıma geçmiş bize de all starın gerçek yüzünü göstermiş oldu hepsi gitsin

Comments are closed.