Survivor 2018 11 Şubat Ödül Oyunu Kim Kazandı? All Star mı Gönüllüler mi?


Güncelleme: 11 Şubat 2018 : 22:43
0

Survivor 2018 muhteşem prodüksiyonu ile yine göz kamaştırmaya devam ediyor. Dünkü ilk bölümü ile reytinglerde muhteşem bir performans sergileyen programda her hafta aksiyon bir tık daha artıyor. Kıbrıs finallerine doğru heyecanın her geçen hafta daha da artacağı yarışmanın 2. bölümünde ödül oyunu vardı. Survivor 2018 11 Şubat Ödül Oyunu Kim Kazandı? All Star mı Gönüllüler mi?

İsterseniz önce dünkü bölümden biraz anekdotlar paylaşalım. Dün fark yaratan iki yarışmacı vardı. Biri Ümit Karan’dı. Kalitesiyle, duruşuyla, yaşına rağmen tecrübesiyle GOLCÜ ÜMİT KAPTAN ALL-STAR Takımında Fark Yarattı. Gönüllüler Takımında GEÇEN seneden OGEDAY’ı ANDIRAN ANIL BERK BAKİ gerçekten çok iyi performans sergiledi. Anıl Berk Baki takımın en büyük güçlerinden olacağının sinyalini ilk günden resmen verdi.

[kirmizitext]Survivor 2018 Çalan Yabancı Şakılar Ve Sözleri 2018 Yabancı Hit Parçalar[/kirmizitext]

Yarışmacılar 11 Şubattaki ödül oyunu için çok hazır geldiler. Her iki takımda ödül için kıyasıya bir rekabet içerisine girdiler. Ödül neydi? Ödül açlık butonu olacak. Açlık butonu adaya yerleştirilecek ve kazanan takım için bir hafta aktif olacak. Takım acıktıkça botuna basacaklar adam başı 2 adet çizi yiyebilecek. Ödül oyunu Açlık Butonu ile ilgili ayrıntıları buradan veya aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz. Evet şimdi geldik 11 şubat ödül oyununu kazanan takıma.

[kirmizitext]Survivor 2018 Açlık Butonu Nedir? Nasıl Bir Uygulama?[/kirmizitext]

Aldığımız bilgicemlere göre ödül oyununu kazana takım Gönüllüler takımı, ancak teyit edilmiş bir bilgi değil. Şuanda takımların performansına baktığımızda özellikle gönüllülerin önde olması ve Hakan’ın mühteşem performansı bilginin doğruluğunu kanıtlar gibi. Son gelişmeleri haberimizi güncelleyerek sizlere aktaracaz. Sizce ödülü hangi takım alır? Yorumlarınızı bekliyoruz

Günün Son Sayısını Melih Alıyor, Gönüllüler Ödülü Kazanıyor! Survivor 2018 11 şubat ödül oyununu gönüllüler kazandı.