Survivor 2018 1 Mayıs Kim Kazandı? Sembol Oyununda Kim Elendi?


Güncelleme: 1 Mayıs 2018 : 03:44
0

Survivor 2o18’de gönüllüler ve ünlüler takımının kıyasıya mücadelesi gün geçtikçe daha heyecanlı bir hal alıyor. Finale doğru adım adım ilerlerken büyün mücadeleler izleyenler tarafından soluksuz izleniyor. Haftanın 6 günü ekrana gelen  fenomen yarışma programı Survivor reytinglerde tüm yapımları geride bırakıyor. Daha önce salı akşamları yayınlanmayan program artık salı akşamları da izleyiciyle buluşuyor. İşte Survivor 1 mayıs sembol oyunu kim kazandı kim elendi sorusunun yanıtı haberimizde….

Survivor 2018’de ödül oyunları, dokunulmazlık oyunları dışında önemli bir diğer oyun ise sembol oyunları. En çok sembole sahip olan yarışmacı Kıbrıs’a giden yolda daha avantajlı  oluyor. Geçtiğimiz hafta oynanan sembol oyunlarında sembole veda eden isim Elif olmuştu. Son mücadeleyi Yağmur’a karşı veren Elif sembolü kaybedince sinirlerine hakim olamadı ve ağlamaya başladı. 2 sembolün sahibi olan Yağmur ise çok sevindi.

Erkeklerde ise son oynanan sembol oyununda sembole veda eden isim Hilmicem oldu. Son karşılaşmasını Turabi ile gerçekleştiren Hilmicem oyunu kıl payı kaybederek Kıbrıs’a giden yolda sembolün sağladığı avantajı kaybetti. Yarışmanın hırslı isimlerinden bir olan Hilmicem, oyunu kaybedince oldukça üzüldü.

Şimdi 1 mayıs salı akşamı oynanan sembol oyununda elenen kim olacak? Sembolü kazanan isim hangi şanslı yarışmacı olacak. Sembol oyunu parkuru her hafta aynı oluyor. Kısa bir parkurda çeşitli engelleri aşarak gelen yarışmacılar ellerindeki toplarla karşılarında ki fayansları kırmaya çalışıyor. Faynsları daha hızlı kırarak bitiren sembolün sahibi oluyor.

Sembol performansında son durum şöyle;

Erkeklerde;

Adem=3

Mustafa=0

Turabi =1

Ümit=1

Kızlarda;

Yağmur=2

Damla=1

Birsen=0

Nagihan=0

Merve=0

Sema = 0

Survivor 2018 1 mayıs kim kazandı? Bu akşam gerçekleşen sembol oyununda sembole veda eden isim kızlarda büyük ihtimal Birsen olacak. Erkekler de ise Mustafa olacak.