Survivor 2018 1 Mart Perşembe Ödül Oyununu Kim Kazandı?


Güncelleme: 13 Mart 2018 : 14:04
0

Ekranların fenomen yarışma programı Survivor 2018’de heyecan ve adrenalin giderek artırıyor. Haftanın 5 günü yayınlanan yarışma izleyenleri ekrana kilitlemeyi başarıyor. Her hafta farklı ödüller için yarışan Gönüllüler ve Allstar takımı 1 mart perşembe akşamı ödül oyunuyla yine izleyenleri kendine bağlamayı başardı. 1 Mart 2018 perşembe ödül oyununu kim kazandı?


Survivor 2018 Emre Durak Kimdir?


Son zamanlarda oyunları aldıkça kendilerine güveni artan All Star takımı art arda gelen galibiyetlerin verdiği rahatlıkla adada sorunsuz günler geçirirken üst üste aldıkları mağlubiyetlerle motivasyonları düşen gönüllüler takımı kendi içlerinde çatlaklıklar yaşamaya başladı. Herkes kendi performansını gözden geçirmek yerine birbirlerinin hatalarını ve güçsüzlüklerini konuşunca adada ister istemez gerilimler de artıyor. All Star takımı başarılarının verdiği öz güvenle yarışlara daha motive ve inançlı çıkıyor. Böylece oyunları almaları daha da kolaylaşıyor.

Özellikle son oynanan dokunulmazlık oyununu kıl payı kaybeden Gönüllüler takımı eleme heyecanı yaşadı. Cumali, Gizem, Birsen ve Ramazan ele potasında ismi onaylanan yarışmacılar oldu. Ada konseyinde ismi en çok yazılan Gizem ve Birsen eşit oyla eleme potasına girdi. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Melih ise kimseyi şaşırtmadı ve Cumali’nin adını verdi. Haftanın en iyi performansını sergileyen Yağmur ise Ramazan’ın adını vererek farklı bir strateji uyguladı. Ve sonuç olarak stresli geçen bir haftanın ardından elenen isim Gizem oldu. İlk dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımı 2 eksikle 3. haftaya başladı.

Ayrıca geçtiğimiz hafta adada en çok konuşulan olaylar arasında Merve ve Nihat Doğan’ın kavgası yer aldı. Romanya-Türkiye karşılaşmasında kendisine oyun hakkı verilmeyen Nihat Doğan takıma yaptığı çıkışlarla oyuncuların motivasyonunu düşürdü. Adaya döndüklerinde hala durulmayan Nihat Doğan Merve ile kavga etti. Birbirlerine ağır sözler kullanan iki ismin arasındaki uçurum giderek artıyor. Adada Nihat Doğan ve Merve arasında gruplaşma başladı.

Hırs, güç ve strateji yarışının en iyi şekilde verildiği Survivor 2018’de 1 mart akşamı oynanan ödül oyununu kim kazandı? Takımlar kendi aralarında ne yaşarsa yaşasın oyun alanına geldiklerinde sadece oyuna ve ödüle odaklanıyor. Ödüle en çok ihtiyacı olan takım ise hiç kuşkusuz gönüllüler takımı. Gönüllüler takımı diğer oyunlara daha güçlü ve zinde çıkmak için 1 mart perşembe oynanan ödül oyununu mutlaka kazanmak zorundalar.

All Star takımı son 12 yılın en iyi isimlerinde oluşan başarılı bir takım. Hilmicem Turabi, Nagihan ve Adem gibi performansları üst seviyede olan yarışmacılarla dolu. Merve ise sakatlığından ötürü bir süre yarışlarda boy gösteremeyecek. Gönüllüler takımı Yağmur, Anıl, Melih ve takıma sonradan katılmasına rağmen göz dolduran isimlerden Emre gibi olaya biraz daha hakim yarışmacılardan oluşuyor. Adaya ve parkurlara yavaş yavaş alışan Gönüllüler takımı gittikçe açılıyor. 1 Mart 2018 perşembe oynanan ödül oyununu %80 Gönüllüler takımı kazandı.

Geçtiğimiz hafta yarışanların performanslarını incelediğimizde; Yağmur 13 oyunda 9 galibiyetle gönüllüler takımının en iyisi olmayı başardı. Birsen ise oynadığı 9 oyunda sadece 3 galibiyet alarak takımın en vasatı oldu. Allstar’a geldiğimizde Ümit Karan çıktığı 15 karşılaşmada 10 galibiyetle takımın en iyisi olurken onu Damla Can takip etti. Ve Allstar takımında geçtiğimiz haftanın en kötüsü oynadığı 13 oyunun 9 unu kaybeden Hilmicem oldu.

Survivor 2018 1 mart ödül oyununu ki kazandı sorusu hakkında düşünce ve fikirlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.