Survivor 2018 1 Haziran Ödül Oyunu Kim Kazandı? 86. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 1 Haziran 2018 : 04:16
1

Survivor 2018 1 haziran ödül oyunu kim kazandı? Survivor’da İstanbul ödülünün etkileri hala devam ederken yarışmacıların neler yaşadığını izleyeceğiz. İşte Survivor 2018 1 haziran ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı…

Gönüllüler ve ünlüler takımlarının kıyasıya mücadelesi son hızıyla devam ediyor. Artık final için geri sayımda olan yarışmacılar çok gergin ve stresli. Fakat Ünlüler takımı üst üste kaybettikleri oyunlar nedeniyle biraz daha güç kaybetmiş durumda. Özellikle Merve ve Sema bu dönemde çok yıprandı.

Survivor 2018 1 haziran ödül oyununda neler yaşandığına gelmeden önce dün yapılan iki karşılaşmanın sonuçları hakkında değerlendirmelerde bulunalım. Gönüllüler ve ünlüler takımı zorlu bir parkurda mücadele vermek üzere oyun alanında yerlerini aldı. Parkur çok güç ve atış yeteneği gerektiriyordu. Asansörü andıran sistemde bir kişi bağlandığı yerden diğer 3 arkadaşının yardımıyla yukarı çekiliyor ve karşılarında bulunan potaya 2 topu hızlı bir şekilde atmaya çalışıyor. Topları en hızlı şekilde potaya atmayı başaran yarışmacı takımına sayıyı götürüyor. Bu oyunu daha önce tekrar oynamışlardı fakat her zaman zorlayıcı ve efor gerektiren bir parkur oluğu aşikar.

Ödül oyunlarını kazanan taraf uzun süredir olduğu gibi yine gönüllüler oldu. Ünlüler bir kez daha kaybetmenin verdiği üzüntüyle adalarında soluğu alırken gönüllüler müthiş bir doğa ve yemek ödülüyle günlerini geçirdiler.

Survivor 2018 1 haziran ödül oyunu  öncesinde gönüllüler takımının İstanbul  ödülünde yaşadıklarını izleyeceğiz. İstanbul’da aileleriyle birlikte unutulmaz bir gün geçiren gönüllüler takımının mutlu, heyecanlı ve keyifli dakikalarına eşlik edeceğiz.

Hilmicem İstanbul’da Gizem Karaca ile birlikte başrol paylaştığı Hürkuş filmini izledi. Ardından ailesi ve arkadaşlarıyla vakit geçirdi. Damla babası ve arkadaşlarıyla çok keyifli dakikalar yaşadı. Nagihan’ın kızıyla buluştuğu o an herkese duygusal dakikalar yaşattı. Bu güzel anlara tanıklık ettikten sonra heyecanlı bir ödül oyunu seyirciyi bekliyor.

Survivor 2018 1 haziran ödül oyununu kazanan takım gönüllüler olacak. 

Comments are closed.