Survivor 2017 Seri Çekimler Nedir? İşte Ayrıntılar


Güncelleme: 29 Mayıs 2017 : 14:58
4

Bilindiği gibi Survivor 2017 yavaş yavaş sona yaklaşılıyor. Artık son smsn oylaması yapılacak ve seri çekimlere başlanacağı Acun tarafından açıklandı. Peki Survivor 2017 Seri Çekimler Nedir? Ne anlama geliyor? İşte Ayrıntılar.

Survivor 2017’de Volkan’ın adaya veda etmesi ile artık son büyük sms oylamalarına geçildiğini Acun açıklamıştı. En son konseyde yaptığı açıklamada artık seri çekimlerin yapılacağı ve Sema hariç 4 ismin hızlı bir şekilde belirlenmesine geçildiğini duyurdu.

Peki Seri Çekimler Nedir? Seri Çekimden ne anlamamız gerekiyor. İşte Detaylar.

Acun yaptığı açıklamada hızlı elemelerin başlayacağını açıkladı. Bu hızlı elemeler ne demek? Kısa bir süre sonra 2 dokulmazlık ve 1 ödül oyunu şeklinde hızlı çekim ve hızlı elemeler olacak. Bu şekilde 4 isim belirlenecek. Sema ile birlikte 5 isim Kıbrıs’a finallere gidecek.

Diğer taraftan Kıbrıs finalinin oyunları Dominikte oynanacak. Bu ne anlama geliyor. Kıbrız finalinde yarışacak 2 isimden birisi Dominikte oynanan oyunlar sonrası belli olacak. Kıbrıs Finalinin ilk finalisti belli olacak ve diğer isim Kıbrıs’ta ki oyunlarda ortaya çıkacak.

 

Acun çok kritik oyunların başladığını ve çok önemli günlerin başladığının altını çizdi. Sizler hızlı çekimler ve hızlı elenmeler hakkında ne düşünüyorsunuz?

 

Survivor 29 Mayıs 2017 Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

 

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?

 

Comments are closed.