Survivor 2017 Kıbrıs 2. Yarı Finalist Sms Sonuçları-Kıbrıs Finalistleri Kimler?


Güncelleme: 21 Haziran 2017 : 00:28
3

Survivor 2017 Kıbrıs finali ile izleyiciler ile buluşuyor. Son yılların en çok sms atılan ve performans açısından en iddialı yılı oldu. Dominik’te yapılan 1. yarı finalist oyunundan sonra şimdi gözler Survivor 2017 Kıbrıs 2. Yarı Finalist Sms Sonuçlarında. İşte Detaylar.

Survivor 2017 Acun ve Alp Kırşan’ın sunumu ile Tv 8 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor. Son 4’e kalan Sema-Ogeday-Serhat ve Adem için kader anı Kıbrıs.

zorlu ve çetin Dominik oyunlarından sıyrılıp Kıbrıs’a gelmeyi başaran Sema, Ogeday, Serhat ve Adem’i öncelikle tebrik ediyoruz. 28 kişi arasından sıyrılıpta son 4’e kalmak mutlaka bir başarı gerektirmekte.

Her ne kadar Acun’un yarışmaya müdahale ettiğine inansam da bu dört ismin performansına şahit olduğum için 4üde Kıbrıs’ı hak etti. Bakalım Kıbrıs finallerinden sıyrılıp şampiyon kim olacak.

Bildiğiniz gibi Büyük finalin ilk ayağı Dominik’te bir oyunla yapıldı. Oyunu kazanan 2 isim direk finalist olurken diğer 2 isim için de Kıbrıs’ta bir sms oylamadı yapıldı. Sms oylamasının galibi ile beraber 3 isim oylamaya kaldı. 3 isim arasında yapılacak oylama ile Survivor 2017’nin şampiyonu belli olacak.

Ogeday ve Serhat 2 fnalist olarak isimlerini direk Kıbrıs finallerine yazdırdılar. Sema ve Adem ise sms oylaması sonucu finalist olarak ilk 3 isim arasına girecekler.

Survivor 2017 Kıbrıs 2. Yarı Finalist Sms Sonuçları merak ediliyor. Survivor 2017 Kıbrıs 2. Yarı Finalist Sms Sonuçları-Kıbrıs Finalistleri Kimler? Bizim tahminimiz Ogeday ve Adem finale kalacak. İki isimden sizce hangisi şampiyon olacak? Yada bir sürpriz mi yaşanacak Serhat veya Sema mı finale adını yazdıracak?

Ve Adem 3. Finalist olarak ismini finale yazdirdi. Ogeday, Serhat ve Adem yarınki sms oylamasında yarı finalde yarışacaklar.

Survivor 2017 Finalistleri Kim Olacak?

Survivor 2018 All Star Kadrosu? Survivor All Starda Kimler Olacak?

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?

3 YORUMLAR

Comments are closed.