Survivor 2017 9 Mayıs 2017 Elem Potası Belli Oldu-(Tuğçe-Ogeday_Sabriye-Adem)


Güncelleme: 6 Mart 2018 : 08:48
11

Survivor 2017 tüm hızıyla devam ediyor. Bu hafta kim elendi kim elenecek derken dizihaberci.com olarak sizlere farklı bir eleme potası resmi çizmek istedik. Bu konuda bazı tahminler yaptık. Survivor 2017 9 Mayıs 2017 Elem Potası için zor ama olmaz da değil. Tuğçe-Ogeday-Berna potasında sizce adaya kim veda eder? Sorunun cevabını isterseniz gelin beraber arayalım..

Adada sanki güzel günlerin yaşanmasına hasret kaldık gibi. Ogeday – Anıl kavgası derken geçtiğimiz oyunlarda Berna ve Sabriye arasında bir çekişme yaşandı. Kıbrıs finaline yaklaşırken artık sabırların da tükendiği görmek normal olsa gerek. Artık kimin kimle kavga edeceği kestirilemez hale geldi. En can düşmanlar(Serhat ve Adem) bile gün gelip bir konuda anlaşırlarken en dost dediğimiz insanlarda (Ogeday-Anıl) gün gelir düşman olabilirler. Peki böyle bir ada da 9 Mayıs Salı günü adaya veda edecek isim kim olur? Ya da öncesine gidelim. Eleme potasında hangi isimler kalır.

[kirmizitext]Tıkla >>> Survivor 7 Mayıs dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 7 Mayıs elenme adayları kim?[/kirmizitext]

Evet zor bir soru. Belki cevabını vermek için çok erken ama isterseniz gelin biraz sınırları zorlayalım. Açıkcası her ne kadar Survivor bir yarışma olsa da bu işin bir de maddi kısmı vardır. Benim şahsi düşüncem eğer ünlülerin bu haftaki performansları bu şekilde giderse eleme de ünlülerden birisi gidebilir. Neden? Çünkü Acun yarışma konsepti gereği genel anlamda yarışmaları dengede tutmaya çalışıyor. Sürekli bir takımın kazandığını düşünsenize… Yarışmanın konseptine ve işin doğasına aykırı. Yarışma ile ilgili yorumlar devam edecektir. Bizi takipte kalın…Sizde duygu ve düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Siz eleme potasında hangi isimlerin olmasını istersiniz.

Tahminlerimizin ilki tuttu. Ogeday-Tuğçe ve Berna eleme potasına girdiler.. Adaya Tuğçe’nin veda edeceğini düşünüyoruz . Tuğçe adaya veda eden isim olacak. Sizlerde eleme adayları ve ada konseyinde kimin eleneceği hakkında yorum ve görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyoruz

Tıkla >>> Survivor 9 Mayıs 2017 Salı Kim Elendi?

Tıkla >>> Survivor 8 Mayıs Serhat sakatlandı mı? Serhat’ın sakatlığı ciddi mi? 8 Mayıs Serhat Furkan neden

Tıkla>>> Survivor 2017 11-12 Mayıs Acun’un Elemeden Önceki İlk Ödül Oyunu Sürprizi Ney?

Tıkla >>> Survivor 8 Mayıs 2017 84. Bölüm İletişim Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Tıkla >>> Survivor 7 Mayıs dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 7 Mayıs elenme adayları kim?

Tıkla >>> Survivor 2017 9 Mayıs 2017 Elem Potası Belli Oldu-(Tuğçe-Ogeday_Sabriye-Adem)

11 YORUMLAR

  1. Tugce gitmeli Ogeday guclu o giderse Gonulluler 3 erkek kalcak Anil.Gokhan.Volkan gitmez Insallah Tugce Burcagin elenmesi icin gonulden dusdu Gitmeli
    🙁

  2. Ogeday gitmez başarılı.
    Berna’nın yüzde 30 civarında her zaman oyu çıkıyor.Burçak olayından sonra çok hata yapan ve izleyicinin gönlünden düşen Tuğçe gidebilir.

Comments are closed.