Survivor 2017 6 Haziran Ödül Oyununu Kim Kazandı?


Güncelleme: 7 Haziran 2017 : 00:24
0

Survivor 6 Haziran ödül oyununu kim kazandı? Survivor 6 haziran 2017 ödül oyununun kazananı kim oldu? Survivor 2017 6 Haziran ödülü kim kazandı? Tüm yanıtlar haberimizde.

Survivor 2017’de yarışmacılar, en üst düzeydeki hızlarına ulaştılar. Artık parkurlarda iki takım arası rekabette olağanüstü hıza çıkılmaya başlandı. Ogeday, Adem ve Serhat tüm güçleriyle mücadele ederken Serhat ve Adem’e karşı Ogeday’ın galibiyeti de artmaya başladı.

Ogeday, takımda kalan son erkek yarışmacı olmanın avantajını kullandı ve parkurlarda geriden de gelse atışları çözerek sayısını almayı başardı.

Survivor 6 Haziran ödül oyununu kim kazandı? sorusu akıllarda gezerken 6 Haziranda yapılan ödül yarışmasında ünlüler ve gönüllüler arasında büyük gerilimler yaşandı. Uzun süredir Adem ve Ogeday arasında yarışlarda sorunlar çıkmaya başlamıştı. Ogeday’ın tavırlarını çocuksu bulan ünlüler takımı, gönüllülere bu nedenle yüklenmişti. Gönüllüler de Ogeday’ın başarısının kıskanıldığını düşünerek ünlüler takımını eleştirmişti.

6 Haziranda yapılan ödül oyununda Ogeday’ın son top geçişi yapmadan önce ukala bir tavırla Adem’in atışını seyretmesi ünlüleri kızdırdı. Yine büyük bir tartışma yaşandı. Oyunlar, bu tartışmaların gölgesinde kaldı.  Survivor 6 Haziran 2017 ödül oyununu kim kazandı? derken Sema yine takımını başarıyla ödüle götürmeye çalışsa da gönüllüler takımı açlıklarından dolayı ödüle kavuşmayı daha çok istedi.

Survivor 6 Haziran 2017’de yapılan yarışmada Ogeday, ünlülerin erkeklerine sayı vermemeyi büyük ölçüde başarsa da artık kadın yarışmacıların başarısı daha etkili oldu. Elif ve Berna Sema’da oyun alamazken Sabriye’den de oyun alamazlarsa oyunun kazananı ünlüler olacak gibi görünüyor. Ancak Sabriye’den alınacak 2 sayı gönüllülerin galibiyetini sağlayacak.

Ödülü gönüllüler aldı. Tek tur olarak yapılan oyunu 10-8 skorla alan gönüllüler ödül oyununun kazananı oldular. Gerçekten açlıklarını sonlandırmak zorundaydılar, oyuna da çok sıkı asıldılar ve başardılar. Mor odadaki son ödülü kazanan Gönüllüleri tebrik ediyoruz.

 

https://www.youtube.com/watch?v=1cnTuBMs534

 

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?

 

Survivor 2017 4 Haziran Gökhan Neden Elendi?

 

Survivor 5 Haziran Pazartesi Var mı Yok mu? Neden Yok? Yayınlanmayacak mı?