Survivor 2017 4 Haziran Pazar Fragmanı-111. Bölüm Özeti


Güncelleme: 4 Haziran 2017 : 12:52
1

Survivor 2017 eleme potası ve dokunulmazlık oyunları ile heyecan dolu bir bölümle ekranlarda olacak. Survivor 2017 4 Haziran Pazar Fragmanı-111. Bölüm Özeti haberimizde.

3 Haziran Cumartesi gününe Berna’nın eleme potası kararı damgasını vurdu. Berna için kasıtlı bir şekilde strateji yaptığı ve Elif’i potaya yazarak onu göndermek istediği yorumları yapıldı.

 

Öncesinde Ogeday’ı yazmak gibi bir karar çıktığı halde Konseyde Elif’in ismini söyleyen Berna, Gönüllüler takımında bir çatlak daha açtı gibi. Ortamın gerildiği konseyde Elif’in itirazları oldu. Berna ise Elif’le konuştuktan sonra böyle bir karar aldıklarını söyledi.

Özellikle sosyal medyada Sabriye ve Berna’nın performansları eleştiriliyor. Bu kadar kötü bir performansla nasıl buraya kadar geldiklerine şaşıranlar var. Berna’yı Göz6’dan tanıyanlar bilirki Berna, strateji konusunda baya iyidir. Takım ve ada içi dengeleri iyi analiz eder ve pna göre adım atar. Diğer taraftan Sabriye ise Adem’in gölgesinde buraya kadar gelmiştir. 

Peki sizlerin bu konuda görüşleri nelerdir? Sizce Sabriye ve Berna’nın ada da kalması talihsizlik mi? Sabriye ve Berna adaya yakışmıyor mu?

Survivor 2017 4 Haziran Pazar 111. Bölüm Fragmanı – Güncellenecektir

 

 

 

 

1 YORUM

Comments are closed.