Survivor 2017 4 Haziran Gökhan Neden Elendi?


Güncelleme: 5 Haziran 2017 : 00:17
3

Survivor 2017’de Gökhan Gözükan neden elendi? Gökhan sms sıralamasında kaçıncı oldu? Gökhan Gözükan neden elendi?

Survivor 2017 devam ederken dokunulmazlık oyunlarından birisini gönüllüler takımı kaybetti. İlk dokunulmazlık oyununun kaybedilmesinin ardından gönüllüler takımında büyük tartışmalar yaşandı.

Gönüllüler takımında bireysel dokunulmazlık ödülünün sahibi Berna olunca işler değişti. Takımda her hafta eleme potasına Berna’nın adı yazılıyordu. Berna dokunulmaz olunca takım potaya Gökhan’ın adını çıkardı. Berna’da Ogeday ismini söylemesi beklenirken Berna karşı bir atak yaparak Elif’in adını yazdı.

Gökhan ve Berna’nın potaya koyulmasının ardından oynanan dokunulmazlık yarışının kaybedeni ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımında da kaybedilen oyunların ardından potaya Sabriye sokuluyordu. Ancak Sabriye bireysel dokunulmazlık ödülünü kazandı. Bu nedenle ünlüler takımında potaya yazılan isim Adem oldu. Sabriye ise İlhan Mansız’ın adını pota için söyledi.

Potada İlhan ve Adem gibi güçlü rakipler olunca Gökhan’ın şansı da iyice azaldı. Gökhan, daha önce farklı potalardan çıkmış olsa da bu pota gibi güçlü bir potaya girmemişti. Bu nedenle sms sıralamasında en geride olan Gökhan’ın adadan vedası kesinleşti. Adem ve İlhan, sms sıralamasında ilk iki sırayı paylaşıyor gibi görünüyor. Bu nedenle bundan sonraki potalarda da gönüllüler ile karşılaşma olursa yine gönüllülerden bir eleme olması bekleniyor.

Gökhan Gözükan, yarışmanın başında büyük kavgalar ile gündeme gelmişti. Performansı ile başarı sağlamayan Gökhan, sakatlığı nedeniyle de zor günler yaşamıştı. Survivor’da son haftalarda performansı artan Gökhan’ın smsi ise artmadı. Bu nedenle elenmesi sürpriz de olmadı.

Peki siz Gökhan’ın elenmes ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Sizce adaletli bir eleme mi? Gökhan’ın yerine kim gitmeliydi?

 

https://www.youtube.com/watch?v=-vcF5mLhKQY

 

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?

 

Survivor 2017 10’lu Sistem Nedir? İşte Acun’un Açıklamaları

 

Survivor 2018 All Star Kadrosu? Survivor All Starda Kimler Olacak?

 

Survivor 2017 Seri Çekimler Nedir? İşte Ayrıntılar

 

 

Comments are closed.