Survivor 2017 19 Haziran Pazartesi 2. Dokunulmaz Kim? Kim elendi?


Güncelleme: 19 Haziran 2017 : 23:39
22

Survivor’da kıran kırana bir mücadele sergileniyor. Finale Son 4 Gün kala Dominik’te sular kaynamaya başladı. Survivor 2017 19 Haziran Pazartesi 2. Dokunulmaz Kim? Kim elendi?

Her geçen gün adaya bir ismin veda ettiği Survivor 2017, finale 4 gün kala iyice kızışan oyunlara sahne oluyor. Kimsenin kaybetmeye tahammülünün olmadığı Survivor’da kalan 5 isimden birisi adaya veda edecek.

Geçtiğimiz dokunulmazlık oyununu Adem kazanmış ve kendisini dokunulmaz ilan etmişti. Gerçekten kıran kırana bir mücadeleye tanık olundu. Finalde Serhat ile karşılaşan Adem yarışı bırakmadan sonuna kadar mücadele etti be 3-1 gibi bir skorla oyunu kazanarak dokunulmaz oldu.

Survivor 2017’nin performas sıralaması sırası ile şu şekilde; Sema-Ogeday-Serhat-İlhan ve Adem. Özellikle Sema ve Ogeday’ın performansları dikkatlerden kaçmadı. Gerçekten Survivor tarihinde en iyi skorlara imza attılar.

Büyük Finale 4 gün kala 19 haziran pazartesi günü adaya veda edecek isim ise merak konusu oldu. Özellikle sosyal medyada ciddi anlamda bir kulis oluşmuş durumda. Bizlerde Dominikten haber almaya çalışıyoruz. Kulağımıza bir isim geliyor ancak şuan netlik kazanmadığı için açıklama konusunda emin değiliz. Diğer taraftan emin olmamakla beraber ismi söylemekte sakınca görmemekteyiz.

Ogeday ve İlhan Mansız son ikiye kaldığı için Survivor’da Kıbrıs finaline gidecek kişinin kim olduğu çok belirsiz görülüyor. Ogeday, halk tarafından çok sevilirken İlhan Mansız’ın da oldukça kalabalık bir fan kitlesi var. Bu nedenle oldukça çekişmeli bir mücadele yaşanacak.

Survivor 2017’de finale giden son adımda elenen isim İlhan Mansız oldu. Ogeday, büyük sms sıralamasında İlhan Mansız’dan daha fazla sms aldığı için Kıbrıs finaline gitmeye hak kazandı.

 

 

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?

 

Survivor 2017 Kıbrıs Finalistleri Bell Oldu! İşte O İsimler

22 YORUMLAR

  1. İnşallah Ogeday şempiyon olur onun olmasiçin her gun dua ediyorum çunki fazlasile hak ediyor

  2. Inşallah Ogeday Kibrisa gider ve Kibrisda birinci olur.Ogeday gerçekten hak ediyor.OGEDAY KAZANSIN diyorum

  3. Isalah Ogedsy cazanr Kprza gider ve biringi olur her cecin arabasi oldu ama Ogedayn yok OGEDAY sampyon

  4. Isalah Ogedsy cazanr Kprza gider ve biringi olur her cecin arabasi oldu ama Ogedayn yok OGEDAY sampyon

  5. Işallah Ogeday Kiprista da birinci olur Herkez araba aldi ama onun yok.Halbiki en cok hak edendi.Işallah Orgeday birinci olur

Comments are closed.