Survivor 2017 10’lu Sistem Nedir? İşte Acun’un Açıklamaları


Güncelleme: 5 Haziran 2017 : 01:15
0

Survivor 10’lu-onlu- sistem nedir? Survivor’da onlu sistem nasıl olacak? Survivor 2017 hangi kural değişti? Acun Ilıcalı açıkladı!

Acun Ilıcalı, son yapılan eleme konseyinde büyük açıklamalarda bulundu. Ünlü yapımcı bu senenin başında geçen seneye göre değişiklik yapıldığını açıklamıştı. Eskiden yarışlar tek tur olup 10 sayıda bitiyordu. Ancak bu sene yarışların 5’te bitmesi ve iki tur oynanması kararı alınmıştı. 1-1 eşitlik olması durumunda ise final turu oynanıyor ve 3 olan takım kazanıyordu.

Yarışmacı sayısının azalması ile birlikte oyunun zorluğunu arttırmak için sayı 6’ya çıkarılmıştı. Şimdi ise tekrar bir değişiklik söz konusu oldu. Acun Ilıcalı’nın açıklamasına göre eski sisteme geri geçildi. Yani yarışmada 10 sayı almayı başaran takım yarışmayı kazanacak.

Böylelikle oyun daha da zorlaşmış oldu. Çünkü 6’ya kadar sayı alınırken takım ilk turu kaybetse de ikinci turu kazanma şansı oluyordu. Ancak bu sefer 10 olan takım kazanacağı için diğer takımın şansı da kalmayacak. Bu nedenle yarışmacıların daha da fazla çaba sarf etmesi gerekecek.

Survivor 2017, En’lerin Survivor’ı olmaya devam ediyor. 3 kişi kalan gönüllüler takımı 5 kişilik ünlüler kadrosuna karşı yoğun bir çaba sarf ediyor. Parkuru daha çok oyunla tanıma şansı olan gönüllüler takımı, artık parkurlarda daha da çok yorulacak. Bu nedenle oyunlarda ünlülerin üstünlüğü göze çarpacak gibi görünüyor.

 

Survivor 5 Haziran 2017 Ödül Oyunu Kim Kazandı?

 

Survivor 2017 4 Haziran Gökhan Neden Elendi?

 

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?