Survivor 20 Mayıs 2017 Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 14:59
2

Survivor 2017 tüm hızıyla Kıbrıs Finaline doğru gidiyor. Geçtiğimiz Anıl’ın elenmesi ile Gönüllüler Survivor macerasında bir yara daha almışlardır. Bakalım bu hafta nasıl bir akıbet onları beklicek. Survivor 20 Mayıs 2017 Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Ayrıntılar haberimizde.

Survivor 2017 Türk-Yunan karşılaşmasından sonra hem ünlüler hem de gönüllüler büyük bir moralle adalarına dönmüşlerdi. Güzel bir eğlence gecesinden sonra tekrar büyük mücadeleye merhaba diyecekler. 20 Mayıs Cumartesi günü ekranlara gelecek dokunulmazlık oyununda hangi takım kaybedecek. İlk eleme adayları kimler olacak. Evet her iki dokunulmazlık oyunlarına ait yorum ve analizlerimizi sitemizden öğrenebilirsiniz. Şimdi 20 Mayıs Cumartesi gecesinde ki o heyacanlı eleme gecesine gidelim..

Her iki takımda elemeler sonrası iddialı isimlerin varlığı artık zorlu bir kulvara girildiğinin göstergesi. Geçtiğimiz hafta ekranlara gelen iki dokunulmazlık oyununu da gönüllüler kaybetmişti. İlk dokunulmazlığın kaybedilmesiyle birlikte potaya Anıl ve Berna’nın ismi çıkmış vesonrasında Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Gökhan ise Volkan’ın adını potaya çıkması için söylemişti. İkinci dokunulmazlık oyununun da kaybedilmesi üzerine Ogeday ile Elif arasında yapılan oyun sornasında Elif de aday olmuştu.

Anıl’ın adaya veda etmesi ile Gönüllüler takımında moraller çökmüş ve takım içi rekabet kısa süreli bir sessizliğe bürünmüştü. Sonrasında yapılan oyunlarda Gönüllüler oyundan kopmadıklarını göstermişti. 20 Mayıs 2017 akşamı oynanan dokunulmazlık oyununda ise kaybeden takım aldığımız bilgilere göre Gönüllüler oldu.

Ünlüler takımı Survivor 2017 20 Mayıs 1. dokunulmazlık oyununun galibi oldular. Survivor 21 Mayıs 2017 İkinci dokunulmazlık oyununun galibi ile ilgili yapmış olduğumuz haberimiz en kısa zamanda haberimizde olacak. Bizi takipte kalın.

20 Mayıs akşamına dair 1. eleme potası adayları gecenin sonunda konseyde belli oldu. Öncesinde Gönüllüler haliyle bireysel dokunulmazlık oyununu oynadılar. Bu oyunda ayakla tahta parçalarını dengede tutmaya çalıştılar.

Kıran kırana geçen oyunda İlk Volkan düşürdü, daha sonra Elif ve Gökhan düşürdüler. Geriye Ogeday ve Berna kaldılar. Ve Berna kolyenin sahibi oldu. Berna hangi ismi söyledi?

Oylama sonrası sırası ile çıkan isimler; Ogeday, Gökhan, Gökhan, Ogeday ve Ogeday oldu. Yani 3 Ogeday, 2 Gökhan oldu. Ve Ogeday ilk eleme potası adayı oldu. Berna ise Volkan’ın ismini verdi. Ve ilk eleme adayları Ogeday ve Volkan oldu.

Survivor 23 Mayıs 2017 Salı Kim Elendi? İşte O Sürpriz İsim<<<tıkla

Survivor 21 Mayıs 2017 Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Elenme Potası Adayları Kimler?<<<tıkla

Comments are closed.