Survivor 2 Haziran 2017 Ödül Oyununu Kim Kazandı?


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 14:24
2

Survivor 2017 2 Haziranda yayınlanan bölümünde Ödül Oyunu ile ekranlara gelecek. Survivor 2 Haziran 2017 Ödül Oyununu Kim Kazandı?

1 Haziranda oynanan ödül oyunu ile moral depolayan Ünlüler oyunu kazanmış ve güzel bir yemekle beraber Acun’la beraber playstation oyunu oynamışlardı. Konsol oyununda Serhat ve Acun, karşı tarafta İlhan ve Adem karşı mücadele ettiler. Oyunun sonunda Acun’un “Adem’e pas vermediniz, seneye pas verin” demesi sanki 2018 Survivor All Star’ın habercisi gibi algılandı. Seneye All Star olacak mı ile ilgili haberimizi buradan okuyabilirsiniz

Ödül Oyununda her iki seti de alan ünlüler Furkan’ın adadan ayrılmasından sonra moral olarak çökmüş olsalar da çabuk toparlanmasını bildiler.

Toplam 9 kişini yarıştığı adaya 1 kişi daha veda edecek. 8 kişi kalacak olan yarışmacıları zorlu günlerin beklediği kesin. Kıbrıs finaline yaklaşırken bir yandan yarışmacıların sayıları azalırken diğer yandan da dostlar, arkadaşlar ayrılmakla karşı karşıya kalıyor.

Furkan’dan sonra adaya kim veda edecek? Survivor 2 Haziran 2017 Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? gibi sorular cevap ararken ada da diğer bir ödül oyunu oynanacak.

2 Haziran ödül oyununun kazananına geçmeden önce ödülün ne olduğuna bakalım. 2 Haziran Ödül Oyununu kazanan takım uçakla bir yere götürülecek. Onları orada 3 şef bekliyor olacak. Bu 3 şefe istedikleri yemeği yaptıracaklar.

En son ki ödül oyununu kazanan Ünlüler bakalım bu sefer de kazanabilecekler mi? Yoksa Gönüllüler dokunulmazlık oyunu öncesi moral kazanmak için bu oyunu alacaklar mı?

Evet Dominikten gelen bilgiler ışığında haberimiz yakında güncellencektir. Bu arada arkadaşlar İlhan doktor kontrolünde, büyük ihtimal ayağıyla ilgili bir sorunu var. Aağında ödem olabilir deniyor .Henüz bir bilgi verilmedi. Bilgi verilirse daha detaylı bir paylaşım yapıcaz. Bu arada Ünlülerin performansı etkilenecek gibi.

İl turu 6-4 kazanan ünlüler ödül oyununda öne geçmeyi bildiler. Ancak mücadeleyi bırakmayan gönüllüler 6-5 aldıkları ikinci tur ile yarıştan kopmadıklarını ispatladılar. Ödül oyunun galibinin ünlüler olduğu yönünde bilgiler geliyor. Büyük ihtimal ödül oyununun galini Ünlüler oldu arkadaşlar. Ve sonuç; 3. turu 3-2 alan ünlüler ödül oyununun kazananı oldular ve dokunulmazlık oyunu öncesinde moral depoladılar.

Diğer taraftan İlhan Mansız’ın takıma dahil olacağını Acun açıkladı. Doktor kontrolünden sonra İlhan takımdaki yerini alacak.

 

Survivor 3 Haziran 2017 Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? İlk Eleme Potası Adayları?

 

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?

 

Survivor 2018 All Star Olacak Mı? Ne Zaman Başlayacak?

 

Survivor 2018 All Star Kadrosu? Survivor All Starda Kimler Olacak?

 

Survivor 2017 Seri Çekimler Nedir? İşte Ayrıntılar

Comments are closed.