Survivor 17 Mart 2018 Ödül Oyununu Kim Kazandı? AllStar Mı Gönüllüler Mi


Güncelleme: 17 Mart 2018 : 00:54
0

Survivor 2018 17 mart cumartesi ödül oyununda yine nefes kesen bir yarışma izleyeceğiz. Takımların kazanma hırsı her geçen daha da artarken yarışlarda daha heyecanlı bir hal alıyor. Takımlar arası oyuncu dengesi sağlanmış artık kıran kırana mücadeleleri izliyoruz. Şimdi herkesin merak ettiği konu Survivor 17 mart cumartesi ödül oyununu kim kazanacak? 

Survivor 2018’de dün oynanan ödül oyununu zorlu bir mücadelenin ardından Allstar takımı kazandı. Bu güne kadar en zorlu parkurlardan birinde yarışan yarışmacılar oldukça zorlandı. Bol bol yüzme gerektiren oyunda birbirinden zor ve güç gerektiren engeller ve bariyerler vardı. Bugünkü ödül oyununda güç denge ve iyi atış yeteneği gerektiren bir parkur göreceğiz.

İki takımda hızlı bir giriş yaptı. İlk karşılaşmada oyunu Allstar aldı. Su etabının olduğu yarışta Allstar takımında en iyiler Elif, Sema ve Hilmicem’di. Gönüllüler takımında ise Anıl, Nagihan ve takıma yeni katılan Mustafa Kemal üstün bir performans sergiledi. Nagihan ve Sema karşılaşmasında Nagihan kazandı. Takımlar son ana kadar tüm hırslarıyla yarıştı. Sema ve Funda karşılaşmasında yüzerken talihsiz bir kaza yaşayan Funda oyunu yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Cumali’de son anda yüzme konusunda iyi olmadığını söyleyerek oynamama kararı aldı. Oyun 6-6, 7-7 ve 9-9 olduktan sonra bayrak yarışı yapıldı. Nefes kesen bir yarışın ardından kazanan takım Allstar oldu. Allstar takımı iletişim ödülü için mor odada yerlerini alırken gönüllüler takımı adalarına doğru yola çıktı. İletişim ödülünü kaybeden gönüllüler takımı oldukça duygusal anlar yaşadı. Özellikle kızını çok özlediğini dile getiren Nagihan göz yaşlarına hakim olamadı.

Allstar takımında Hilmicem 3/3, Sema 3/2, Elif 3/2, Damla 2/2, Turabi 2/1, Yiğit 2/1, Sahra 2/0, Ümit 3/0, Gönüllüler takımında; Anıl 4/2, Ramazan 3/2, Birsen 3/1, Nagihan 2/2, İpek 2/1, Mustafa 1/1, Batuhan 2/0 yaptı.

Survivor 17 mart 2018 ödül oyununu kim kazandı sorusuna gelince; Parkur yine oldukça zorlayıcı ve spesifik. Ayrıca haftalardır sakatlığından ötürü oyunlarda yer almayan Hakan tekrar yarışmaya başlayacak. Hakan’ın performansı herkes tarafından merak ediliyor. Gönüllüler takımı haftalar sonra muhteşem bir dönüş yaptı.

Yeni gelen yarışmacıların da performanslarını da göz önüne alarak 17 mart ödül oyununu gönüllüler takımının kazanacağını düşünüyoruz. Sizlerde Survivor 17 mart 2018 ödül oyununu kim kazanacak sorusuyla ilgili görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.