Survivor 15 Nisan 2018 Dokunulmazlığı Kim Kazandı? Eleme Adayları Kim?


Güncelleme: 15 Nisan 2018 : 01:27
1

Survivor 2018’de yine kritik bir dokunulmazlık oyunu daha 15 nisan pazar akşamı ekrana gelecek. Dün oynanan ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı eleme potası için iki aday çıkardı. Şimdi gözler 15 nisan 2018 2. dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunda.

Survivor 2018 15 nisan dokunulmazlığı, aldığımız sağlam duyumlar doğrultusunda yine ünlülerin kazandığını söyleyebiliriz.

Survivor 2018 15 nisan dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusundan sonra dün oyanan dokunulmazlık oyunu hakkında kısa bir değerlendirme yapalım. Dün oynanan dokunulmazlık oyununda gönüllüler ve ünlüler takımı kazanmak için var güçleriyle yarıştı. Ünlüler takımı yine üstün bir performans göstererek dokunulmazlık oyununu kazanmayı başardı. 10-4 lük bir skorla gönüllüler takımını alt etmeyi başaran ünlüler rahat bir nefes alırken gönüllüler takımı bireysel dokunulmazlık oyunu için  oyun alanında yerlerini aldı.

Bireysel dokunulmazlık oyununda tenis topu büyüklüğünde bir topu yuvarlak bir aparat üstünde en uzun süre tutan kişi bireysel dokunulmazlık kolyesinin sahibi oldu.  Bu isim Hilmicem oldu. Hilmicem böylece eleme potası için isim verme hakkı elde etti. Ada konseyi için iki takımda yerlerini aldı. Gönüllüler kendi aralarında yaptığı oylamada en çok ismi yazılan kişi Cumali oldu. Bireysel dokunulmazlık kolyesini kazanan Hilmicem ise bomba etkisi yaratan bir kişinin adını verdi. Hilmicem’in Hakan’ın ismini vermesiyle adada iki yakın dost eleme potasına girmiş oldu.

Geçtiğimiz hafta Cumali adadan giderse buraları yakarım diyen Hakan’ın Cumali ile eleme potasına girmesi takımda şok etkisi yarattı. Cumali konuyla ilgili yorum yapmazken Hakan buranın survivor olduğunu her türlü olayın yaşanmasının mümkün olduğunu söyledi.

15 nisan pazar oynanan 2. ve en kritik dokunulmazlık oyunu Survivor’ın klasikleşen oyunlarından. Yarışmacılar bir ellerinde heykelleri tutarken diğer elleriyle rakip yarışmacının heykelini düşürmeye çalıştı. Düşürmeye başaran sayının sahibi oldu. Yarışmacılar  kuralları ihlal ettikleri durumda sık sık ihtar aldılar. Oyun kimi zaman komik anlara sahne olurken kimi zaman yarışmacıların gergin dakikalar yaşamasına neden oldu.

Hem denge hem de atiklik gerektiren 15 nisan dokunulmazlık oyununda kazanan takım büyük ihtimal ünlüler olacak. Eğer kaybeden takım gönüllüler takımı olursa bir aday daha potaya girecek. Aksi takdirde ünlüler takımı kaybederse 2 aday daha eleme potasında yerini alacak.

Survivor 15 nisan dokunulmazlığı kim kazandı sorusuyla ilgili sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

 

 

1 YORUM

Comments are closed.