Survivor 13 Haziran 2017 Araba Ödülündeki Arabaların Fiyatları Ne Kadar? Arabaların Markası?


Güncelleme: 13 Haziran 2017 : 01:28
1

Survivor 2017 büyük ödüldeki arabalar ne kadar? Survivor 13 Haziran 2017 akşamı büyük araba ödülündeki arabaların markası ne? Survivor büyük ödülündeki araba ne kadar?

Acun Ilıcalı, 13 Haziran 2017’deki büyük araba ödülüyle herkesi şaşırttı. Daha önce de ünlüler takımının kazandığı bir oyunda takımdaki herkese birer araba ödülü veren Acun Ilıcalı, çıtayı iyice yükseltti. Önceki araba ödülünde yarışmacılara 90 bin tl’lik araba kazandıran Acun Ilıcalı, herkesin ağzını açık bıraktı.

13 Haziran 2017 akşamı Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor’da bir ilk yaşandı. Daha önce yarışmalarda araba hediyesi verilmiş olsa da bu sefer ödül sadece bir araba olmadı. Olağanüstü özelliklere sahip ve son derece lüks bir otomobil yarışmanın ödülü olarak belirlendi.

 

 

13 Haziran 2017’de oyunu kazanan yarışmacıya hediye olarak verilecek olan arabanın markası Porsche Macan. Arabanın fiyatının yaklaşık 400 bin tl ile 450 bin tl arasında olduğu tahmin ediliyor. Euro üzerinden satışları yapılan araç, eurodaki değişikliklere göre fiyat değiştirebiliyor. Bir servet değerindeki bu aracın fiyatı, Survivor şampiyonuna verilen büyük ödülle de neredeyse aynı.

Survivor 2017’de yeni büyük ödülün ev olması bekleniyordu. Ancak Acun Ilıcalı büyük bir sürpirzle bir ev fiyatından bile daha yüksek fiyatı olan Porsche markanın Macan modeli olan arabayı yarışmacılarına sundu. Siz ödülü nasıl buldunuz? Acun Ilıcalı’nın bu seneki ödülleri hakkında neler düşünüyorsunuz?

1 YORUM

Comments are closed.