Survivor 12 Mart 2018 Ödül Oyununu Kim Kazandı? Gönüllüler Mi Allstar Mı?


Güncelleme: 12 Mart 2018 : 21:23
0

12 mart pazartesi yine bir ödül oyunu heyecanına tanıklık ettik. Gönüllüler ve allstar takımları birbirinden zor engelleri aşarak parkuru tamamlamaya çalıştı. Yarışın sonunda kazanan takım ödülün sahibi oldu. Peki 5. hafta dokunulmazlık sonrası ilk ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor 12 mart pazartesi ödül oyununu kim kazandı? 

Dün dokunulmazlık oyunu öncesinde Acun Ilıcalı’nın sürpriz açıklamasıyla Nagihan Karadere’nin gönüllüler takımına geçtiğini öğrendik. Hem izleyenler hemde takımlar karar karşısında bir süre şaşkınlık yaşasa da gönüllüler takımı karardan oldukça memnun kaldı. Ve Nagihan’ın üstün performansıyla gönüllüler takımı 3 haftanın ardından ilk kez dokunulmazlık oyununu kazandı. Son 12 oyununu üt üste kaybeden gönüller takımı için bu başarı bir dönüm noktası oldu. Şimdi dokunulmazlık oyunu sonrasında gözler ilk ödül oyununa geldi. Surivivor 2018 12 mart ödül oyununu kim kazanacak? 

Ödül oyunu sonrasında eleme heyecanı yaşayacak olan Allstar takımı oyun alanına oldukça gergin geldiler. Hatta Nagihan’a olan kızgınlıklarını bir türlü atamayan Allstar yarışmacıları ve Nagihan arasında yine bir gerginlik yaşandı. Kısa bir tartışmanın ardından ödül oyununun kazanan takımı bekleyen sürpriz ödül oyunu açıklandı.

12 mart ödül oyunu için takımlar kıyasıya bir mücadele verdi. Birbirinden zorlu engellerin yer aldığı parkurda yarışmacılar en çok havuz etabında zorlandı. Özellikle Nagihan kendini ispatlamak adına her şeyini ortaya koydu. 4. haftanın en iyisi seçilen Sema yine hızını ve gücünü konuşturdu. Turabi ve Ümit Karan’ın performansı ise görülmeye değerdi. Takımlar arasındaki hırs ve kazanma azmi daha da arttı.

Eleme potasında olan Damla, Murat ve Nihat ise adaya ve hayallerine veda etme ihtimaline karşı tedirgin bir halde yarıştılar. Nefes kesen bir mücadelenin ardından Survivor 12 mart ödül oyununu kim kazandı sorusu cevabını buldu. Nagihan’ın takımlarına gelişiyle muhteşem bir dönüş yapan Allstar takımı 12 mart ödül oyununu kazandı.


Survivor 2018 12 Mart Pazartesi Kim Elendi? Kim Gidecek?


Acun ılıcalı’nın gönüllüler takımı ile ilgili yaptığı diğer bir açıklama ise herkesi üzdü. Yarışın başından itibaren başarılı bir performans sergileyen ve takım için önem arz eden Melih’in sağlık sorunlarından dolayı yarışmaya devam edemeyeceği açıklandı. Survivor gönüllüler takımı önemli bir yarışmacısını kaybetti.

Survivor 12 mart 2018 ödül oyununu kim kazandı? Survivor 12 mart ödül oyununu Allstar Mı Gönüllüler Mi kazandı? sorularını sizler için yanıtladık. Konuyla ilgili yorumlarınızı bekliyoruz.