Survivor 11 Mart 2018 Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Eleme Adayları Kim


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 15:23
3

Survivor’da nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu daha geldi çattı. 4. haftanın sonunda adaya kim veda edecek? Survivor 2018’de 5. haftaya girerken hayallerine ve adaya veda eden isim hangi takımdan olacak? Her hafta oldukça zorlu geçen dokunulmazlık oyunlarında yarışmacılar yine zorlu bir parkurda dokunulmazlık oyununu kazanmak için mücadele verdi. Güç ve iyi atış yeteneği  gerektiren bir oyun.  Survivor 11 mart 2018 dokunulmazlık oyunu kim kazandı, survivor 2018 11 mart dokunulmazlık oyunu eşleşmeleri ve skorları haberimizin devamında.

Survivor 11 mart 2018 dokunulmazlık oyunu için kurulan parkur hepimizin geçmiş yıllardan aşina olduğumuz bir oyun. Öncelikle takımlardan ikişer yarışmacı seçiliyor. Yarışmacılardan biri düzenekte kurulu potanın içine getirdikleri kum torbalarını atıyor. Düzeneğin diğer tarafında karşı takımın yarışmacısı yer alıyor ve potadaki ağırlığı taşımaya çalışıyor. Potaya ne kadar çok kum torbası atılırsa karşı takımın yarışmacısı o kadar zorlanıyor. Ve sonuçta ağırlığı taşıyamayan ve ilk pes eden isim oyunu kaybediyor. Tamamen güce ve atışa dayalı bir oyun.

Survivor  2018 11 mart dokunulmazlık oyununda yarışmacılar tüm güçleriyle kazanmaya odaklandı. Ellerinden gelen her şeyi yaptı. Kimi zaman çok zorlandı kimi zaman oldukça rahat oyun alabildiler. Fakat genel olarak yorucu, stresli ve çekişmeli geçti. Özellikle Acun Ilıcalı’nın kararıyla Allstar takımından gönüllüler takımına geçen Nagihan yeni takımının kazanması için dişini canına kattı diyebiliriz.

Survvior 11 mart pazar 4. haftanın dokunulmazlık karşılaşması için oyun alanına gelen takımlar oldukça hırslı ve azimliydi. Dün oynanan ödül oyununu kazanan ve ardından Romanya ile yarışan ve kazanan Allstar takımı oyuna daha motive ve yüksek moralle geldi. Gönüllüler takımı ise geride bıraktığımız üç hafta boyunca kaybettikleri dokunulmazlık oyunlarının verdiği endişeyle biraz daha demotivelerdi.

11 mart survivor dokunulmazlık oyununa iki takımda hızlı bir başlangıç yaptı. Daha bir saat önce aynı takımda yer alan Nagihan ve Sahra karşı takımlarda birbirlerine karşı yarıştı. Birsen ve Sema’nın kıran kırana mücadelesi ise gerçekten izlenmeye değerdi. Allstar takımının yıldızlarından Ümit Karan’ın atışlarda ne kadar iyi olduğu tartışılmaz bir konu. Bu oyunda da tüm marifetlerini gösterdi ve bütün kum torbalarını potaya isabet ettirerek karşı takımın zorlanmasını sağladı. Hepimiz soluk soluğa izlediği dokunulmazlık oyunu sonucunda kazanan takım Gönüllüler oldu.

Ayrıca Survivor 2018 11 mart dokunulmazlık oyunu öncesinde Nagihan ve Sema arasında yaşanan tartışma yarışmaya damga vurdu. Nagihan’ın sadece bireysel başarıya önem verdiğini ve tüm oyunlara  istatistiksel olarak baktığını söyleyen Sema Nagihan’ı şaşırttı. Ardından Nagihan kendisinin oyunlarda yeteri kadar oynatılmadığını iddia ederek kendini savundu. Birbirlerine rakip oldukları andan itibaren herkes eteğindeki taşları döktü. Peki Survivor 11 mart kim kazandı? Survivor 2018 11 mart sonucu?

 


Survivor 2018 Nagihan Neden Gönüllüler Takımına Geçti?


Survivor dün oynanan ödül  oyun sonrasında Allstar yarışmacılarının performans durumları şöyle;  Sema= 3/3, Nagihan = 3/2, Sahra 2/1, Nihat 2/1, Ümit Karan 2/1, Turabi 1/0 Nihat 1/0 ve Merve 1/0. Gönüllüler takımı ise; Anıl 4/1, Funda 3/2,  Ramazan 2/1, Nevin 2/1, Cumali 1/1, Yağmur 2/0, Birsen 1/0 ve İpek 1/o. Allstar takımında en iyi performansı sergileyen oyuncu Sema olurken gönüllüler takımında Funda oldu.

Şimdi gözler Survivor 2018 11 mart pazar dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunda. Yanıtı haberimizin içeriğinde paylaştık. Sizler de konuyla ilgili yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

3 YORUMLAR

  1. Nagihan ın farkı fark edildi. Çok sevindik ünlülerin kibrine sağlam bir tokat geldi. Sema ve sahra merve damla nagihanın ne kadar iyi olduğunu bildikleri için onu dışlamaya çalıştılar. Mükemmel bir Karar oldu

Comments are closed.