Stil Avcıları Ecem Ünlü Kim? Melekler Ecem Yaşı, Boyu, Sevgilisi


Güncelleme: 3 Kasım 2017 : 14:49
0

Televizyon ekranlarının sevilen programlarından moda ve yarışma programı Stil Avcıları 3 günü geride bıraktı. Yarışmacılar 10 000 liralık büyük ödül için birbirleriyle yarışıyor. yıldızlar ve melekler takımında bulunun toplam on kız 10000 liralık büyük ödül için jüri önüne çıkıyor. Şimdi 3.günün yarışmacılarından Stil Avcıları Ecem Ünlü kim kısaca tanıyalım.

Her haftanın son günü kazanan takımının aldığı ödül ile kaybeden takımın bir yarışmacısı eleniyor. Ecem Ünlü sempatik tavırlarıyla sevilen bir yarışmacı diye düşünüyor ve en azından ilk hafta elenmeyeceğini düşünüyoruz.Peki Ecem Ünlü kim?

Birinci Hafta için Tıklayınız>>>Stil Avcıları 3 Kasım Büyük Ödülü Kim Alacak? Stil Avcıları Final Günü Yaşananlar

Ecem Ünlü 10 yarışmacı arasından en iddialı olanı gibi görünüyor. Stil Avcıları Ecem Ünlü Melekler takımının güzide yarışmacılarından. Kendine güveni oldukça yüksek. Modadan anlayan giyinmeyi bilen her insanın mutlaka dikkat çekeceğini düşünüyor.

Birinci Hafta Elenen İsim İçin Tıklayınız>>>Stil Avcıları 3 Kasım Elenen Yarışmacı Kim? Finalde Kim Gidiyor?

Düşüncelerini destekleyen şekilde konuşmayan grup arkadaşları ilk denemesi olan çarşamba günü Ecem’in üstüne oldukça gittiler. O kdar ki Jüri üyeleri bile Ecem’i savunmaya geçince yarışmacının gözleri doldu

Bilgi Üniversitesinde öğrenci olan Ecem Ünlü’nün 5 yaşında bir kardeşi var. Babası ticaretle uğraşmaktadır.Stil Avcıları Ecem ünlü kendi ruh haline göre davranışlarının değiştiğini söyledi. Heyecan dolu yarışmada güzel yarışmacıya başarılar diliyoruz.