Stil Avcıları 4 Aralık Pazartesi Berna ve Hakan Akkaya Neden Kavga Etti?


Güncelleme: 1 Aralık 2017 : 18:24
0

Oldukça çekişmeli geçen haftalarda ara sıra sinirler gerilmiyor değil. Bu hafta da fragmandan izlediğimiz gibi Berna Keklikler ile Juri üyesi Hakan Akkaya arasında gerilim dolu dakikalara sahne olduk. Stil Avcıları 26. Bölüm fragmanında izlediğimiz kavgada Berna Keklikler ile Sibel Meriç’in tartışmalarına şahit olduk. Diğer yandan Hakan Akkaya’nın da Berna Keklikler’e bazı sözler sarf etmesi ortamı iyice germiş. Bu durum sosyal medyada da oldukça konuşuldu. Yapılan yorumlarda Berna haksızlık yapıldığı yönündeki eleştiriler ağırlıkta.

Programı Berna Keklikler için izlediğini söyleyen oldukça fazla hayran kitlesine mevcut sosyal medyada. Berna’nın bu destek ile oldukça rahat tavırlar içine girmesi de gözlerden kaçmıyor. Örneğin bir yorumda şöyle deniyor. “Berna Keklikler için bu programi izleyenlerden biri de benim. Hem karakteri hem de stili bizce cok iyi. Sürekli onun üstüne gitmenizi, onun popülerliğin den veya bu kadar cok sevilmesinden nemalanmaya çalişmanizi ise kiniyoruz. Onu cok seviyoruz ve artik onun üzüllmesini asla istemiyoruz” Bu ve buna benzer yorumları sosyal medyada görmek çok kolay. Bu da bize Berna Keklikler’in bir hayli fazla ayran kitlesi olduğunu gösteriyor. Ve tabiki de kanalında bu durumu kullanacağı ve reytingleri arttırmak için Berna’nın üzerine oynayacağı bilinmekte.

Gelelim Hakan ile Berna arasında ki gerilime. Berna’nın biraz sivri dilli olduğu herkesçe malum. Diğer yarışmacı ile ilgili söylediği sözler Hakan’ı da rahatsız etmiş olacak ki duruma müdahale etme gereği hissetmiş. Elbette ayrıntılar haftaya 4 aralık pazartesi günki bölümde her şey ortaya çıkacaktır. Sizler konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Berna elenir mi? Hakan ve Berna kavgası bunun işareti mi?

Stil Avcıları 26. Bölüm Fragmanı(4 Aralık Pazartesi)