Stil Avcıları 3 Kasım Cuma Büyük Ödülü Kim Kazanacak?


Güncelleme: 30 Ekim 2017 : 15:19
0

Fox tv ekranlarinin yeni sezon yarismasi Stil Avcilari heyecan dolu bolumleri ile ekranlara geldi. Stil avcıları yıldızlar ve melekler takımı olarak hafta içi hergun yüksek puan almak için ter doktu.

İlk Stil Avcilari Final günu ise geldi çattı. 3 kasim cuma gunu Stil Avcılarında büyük ödülün sahibi kim olacak? Stil avcilari 3 kasim cuma evden kim ayrilacak? Ayrintilar haberimizde.

Her hafta yeni bir stil avcısı ve her hafta muhteşem bir ödül alan şanslı kişi. 3 kasim Cuma Büyük ödülün sahibi olacak kişi bir hafta boyunca merakla beklendi.

Stil Avcilari Yıldızlar takımındaki isimleri yakından tanıyoruz. Ünlü model Şebnem Schafer ve eski Turkiye guzellerinden Fatos Segmen yer alirken,Melekler ‘takiminda ise birbirinden iddialı isimler yer alıyor.

3 jüri üyesi karşısında 3 kasim cuma gününün kazananı kim olacak? Sizde oyunuzu kullanin. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?  3 Kasim stil avcilari büyük ödülün sahibi kim olacak? Stil avcıları evinde elenen kim evden kim ayrılacak? Düşüncelerinizi yorum kısmından bizimle paylasabilirsiniz