Stil Avcıları 1 Aralık Cuma Kim Elendi? Kim Kazandı Şok Olacaksınız


Güncelleme: 1 Aralık 2017 : 17:55
0

Televizyon ekranlarının gündüz kuşağında, Fox Tv nin vazgecilmez programları arasına girmeyi başaran Stil avcıların da 1 aralik cuma günü heyecan dorukta. Özellikle 1 Aralik cuma Stil Avcılarında final günü kim kazandı kim elendi merak konusu oldu.

Turkiyenin en tarz kadını olmaya aday yarışmacıların bir arada bulunduğu Stil Avcıların da 1 Aralık Cuma günü final yarışmacılardan biri elenirken, biri buyuk odulun sahibi oluyor , başka bir yarismaciya ise Stil Avcıları evinin kapıları aralanıyor.

Yıldızlar ve Melekler takımı olarak yarışmaya dahil olan moda severler üç juri önünde bir hafta boyunca ter döktüler. Artık son gün geldi çattı. Stil Avcılarında kim kaç puan aldı? Stil Avcıları evine kim veda edecek?, büyük ödülün sahibi kim olacak?

Bütün ayrıntılar kısa bir süre sonra sitemizde olacaktır. Bizi takip etmeye devam edin. İşte detaylar. Berna Arıcı birinci olurken aynı zamanda 10.000 liranın da sahibi oldu. Berna Arıcı Bu 10 000 lira yi aldı. Büyük ödülü almam bir hafta boyunca dökülen ter sonucunda oldu dedi. Jüri üyelerine hak ettim diyerek aldığı parayı grup arkadaşlarına dağıttı. Ve inişin bir yokuşu olması bize yarışmacılardan birinin büyük ödülü alırken diğerinin yarışmaya veda edeceğini gösteriyor. Koruma altına alınan stil avcıları yarismacilarindan sona kalan Ecem ve Merve kader anını yaşıyor. Yarışmacılar aradan birinin adını verecek ve bir kişi stil avcıları evine veda edecek?

Hayallerine veda eden kişi kim olacak diye tüm izleyenler merak etti . Her son yeni bir başlangıç getirse de elenme korkusuyla merve ve ecem gözyaşlarına boğuldu. Vee Mervenur 1 aralık stil avcılarına veda etti. Melekler takımından Merve aralarından buruk ayrıldı.