Söz Dizisi Selim Hayroviç Kim? Kopuk Gerçek Adı Oynadığı Diziler Sevgilisi


Güncelleme: 15 Ekim 2018 : 14:14
0

Pazartesi akşamlarının reyting rekoru kırmaya aday söz dizisine yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Kıyasıya rekabet içine giren söz dizisi çukurla kapışmaya devam ediyor. Çukur Dizisi Kerem Alışık’ın diziye dahil etmesi ile izlenme oranlarını 2’ye katlamak için uğraşırken söz dizisi de boş durmuyor. Söz dizisi için birçok oyuncuyla konuşulmuş ve en son Genco Özak la anlaşma sağlanmıştır. Söz dizisi Selim kim? Söz dizisi Selim’in gerçek adı ne? Oynadığı diziler neler söz dizisi kopuk lakaplı oyuncu hangi dizide rol aldı sevgilisi var mı?

İkinci sezonda diziye yeni gelecek karakterler seyirci tarafından oldukça merak edilmişti. Söz dizisi Genco Özak sürpriz bir şekilde diziye dahil oldu. Başarılı oyuncu söz dizisi Selim Hajrovic karakteri ile heyecan ve aksiyon dolu hikayeye vatan sevdalısı görevlerini yerine getiren eski bir asker olarak girecek. Söz dizisi kopuk deli dolu yerinde duramayan zamanlı Zamansız gitmeleri ile herkes tarafından bilinmektedir. Bosna Hersek’te dolmustur. Altı yaşındayken dragan Bosna’da katliam yapmış ve Selim gözleri önünde bütün ailesinin ölümüne şahit olmuştur. Yaşının küçük oluşu o anı hafızalara kazıtmış çaresizliğini ne kadar büyüsede unutamamıştir. Türk devleti Selime sahip çıkmış acılarını yaralarını bir nebze de olsa kapatmasına vesile olmuş onu okutmuş ve asker olmasına zemin hazırlamıştır.

Yönetmenliğini Yağız alp Akaydın ve Metin balekoğlu nun yaptığı Ethem Özışık’ın kaleminden çıkan senaryo ile 15 Ekim Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında izleyici karşısına geçecek söz dizisinin 55 bölümü ile diziye dahil olan Selim Hayrovic’in gerçek adı ne? Oynadığı diziler neler kısaca ondan bahsedeceğiz.

Söz dizisi Ethem Hayrovic’in namı diğer kopun gerçek adı Genco Özak tır. Genco Özak 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar fakültesinde eğitimini tamamlayan oyuncu genç yaşına rağmen büyük kitleler tarafından tanınmayı başarmıştır. Söz dizisi Ethem Hayrovic’in oynadığı diziler, ilk olarak 2014 yılında Kocamın Ailesi dizisinde Can karakterini Hayat verirken 2016 yılında Bergüzar Korel ve Halit Ergençin başrollerini paylaştığı Vatan Sensin dizisinde Mehmet rolunu almış ve sergilediği performans seyircinin gözünden kaçmamıştır. Ayrıca Core filminde de sinema dünyasına adım atmış başarılı bir oyuncudur. Şimdi ise söz dizisi Selim karakteri ile ekran karşısına geçecektir.

Söz dizisi Selim’in sevgilisi ise Yeliz Kuvancıdir. Yeliz Kuvancı 1984 yılında Ankara’da dünyaya gelmiş Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünü bitirmiştir. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı İnci karakteri ile çıkışını yapmış Daha sonra birçok dizide rol alan oyuncu en son Kocamın Ailesi dizisinde Güneş karakteri ile izleyici karşına çıkmıştır D