Söz Dizisi Ömer Günay Kim? Dragan’ın Aradığı Kişi Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 13 Eylül 2018 : 11:32
0

Söz dizisi, yeni hikaye yeni oyuncular ve yeni mekanlarla yeni sezona start verdi. Dizide bir hayli ilginç karakterler de yer alıyor. Dizinin yeni sezon fragmanında bir isim dikkatlerden kaçmadı. Ömer Günay ismi dizinin yeni kötü karakteri [kirmizitext]Dragan Ratkoviç[/kirmizitext] tarafından aranan birisi. Ömer Günay kimdir?

Söz dizisi yeni bir kötü karakterle yeni sezona başlıyor. Dragan Ratkoviç, bundan böyle Söz dizisinin yeni sezondaki kötü karakteri. Ama öyle böyle bir kötü karakter değil. Yaptıkları ve yapacakları ile bizleri evlerimizde ekran başına kitleyecek bir isim.

Zaten bunun sinyallerini dizinin 51. Bölüm fragmanında bizlere verdi. Ne demişti Dragan; “Ömer Günay’ı alana kadar her saat şehrin bir yerinde bir bomba patlayacak”.  Ömer Günay’ı bu kadar önemli kılan neydi. Bu denli büyük terör eylemlerini organize edilmesine neden olan Ömer kim?

Ekran başındakiler kadar bizlerde bu ismi merak ettik. Yaptığımız araştırmalarda bazı bilgilere ulaştık. Ömer Günay, Dragan Ratkoviç’in bir yakını ve zamanında devlet tarafından ele geçirilmiş bir isim. Dizide ya istihbaratın elinde bir yerde gizleniyor ya da hapiste.

Ömer Günay dizinin yeni sezon hikayesi için oluşturulmuş bir karakter. Önceki sezonlarda olmayan bir isim. Haliyle Söz dizisi yeni sezonda yeni kurgu bir senaryo ile ilerleyecek. Ömer Günay da bu senaryonun şimdilik kilit isimlerinden. Yavuz’un yeni kimliği olma ihtimali yüksek.

Bildiğiniz gibi Yavuz dizide ölmüş olarak karşımıza çıkıyor. MİT’e çalışan biri olarak yeni sezonda karşımıza çıkıyor. Söz dizisinin yeni kötü karakteri Dragan Ratkoviç ile ilgili bilgileri BURADAN öğrenebilirsiniz.

[kirmizitext]Söz Dizisi Savcı Derya Kimdir? Oynadığı Diziler, Sevgilisi? <<<tıkla[/kirmizitext]

Söz dizisinin yeni kötü karakteri Dragan Ratkoviç ile ilgili bilgileri [kirmizitext]BURADAN[/kirmizitext] öğrenebilirsiniz.