Söz Melisa Kimdir? Keşanlı Mücahit ve Melisa Aşkı Geliyor!

Star Tv’nin beğeniyle izlenen Söz dizisi Pazartesi akşamları izleyicilerine görsel bir şölen sunuyor. Gerilim aksiyon sahneleri ile sürükleyen dizi milli duygulara hitap ederek Türk halkının sempatisini kazandı. Yayın hayatına başladığı günden itibaren seyircinin ilgisini çeken ve reyting oranlarında ise yayınlandığı günün rakip dizileri arasından sıyrılarak zirveden yerini alan dizi yeni sezona yeni bir aşk ile izleyicisinin karşısına çıktı. Keşanlının büyük aşkı kim?

Söz dizisinin sevilen oyuncusu Keşanlı  yeni bölümlerde  şarkıcı Melisa’ya  olan aşkını izliyoruz. Yeni sezonda da kadrosundan ayrılmalar olan diziden  Doktor Bahar karakterine hayat veren Aybüke Pusat diziden ayrıldı. Aybüke Pusat’ın yerine ise Savcı Derya karakteri ile Deniz Baysal dahil olmuştu. Savcı Derya ile Sarı komutan arasında filizlenen aşk diziye yeni bir hava katsa da  Yavuz Karasu’nun şu sıralar aşkı yavaştan alması izleyicilerin  Keşanlı ile Melisa’nın aşkına yoğunlaşmasına yol açtı.Dizinin kadrosuna Ece Çeşmioğlu’ nun katılması diziye yeni bir soluk kazandırdı. Büyük aşkta detaylar yazımızın devamında.Söz dizisi 3. Sezonunda kadrodan ayrılan oyuncular ve aralarına yeni katılan oyuncularla yoluna devam ediyor.Mücahit’in Aşkı Melisa Kim!

Keşalı’nın aşk yaşadığı ve izleyicinin aralarındaki enerjiyi çok sevdiği büyük aşk nasıl gidiyor. Sesi güzel şarkıcı kız olarak diziye dahil olan Melisa şeker hastası bir kızdır. Hata olduğu için Mücahit’ten sürekli kaçan Melisa’nın Keşanlı ile tanıştıktan sonra hayatı değişecek.

Peki Söz dizisinde Melisa karakterine hayat veren Ece Çeşmioğlu Kimdir?
26 Kasım 1990 da İstanbul’da dünyaya gelmiştir ve 28 yaşındadır. 2002 yılında Çocuklar Duymasın dizisiyle ilk oyunculuk dneyimini yaşayan güzel oyuncumuz dizide Ceren karakteri ile küçük bir karaktere hayat vermişti. daha sonra İki Aile dizisinde de Ceren karakterine hayat veren Ece Çemioğlu bu rolü ile çok beğenildi. Daha sonra Öyle Bir Geçer Zaman ki dizsinde Ayça olarak genç kız haliyle karşımıza çıkmıştır ve Türkiye’de tanınan bir isim olmayı başarmıştır. bir yaz dizisi olan Yaz’ın Öyküsü dizisinde de başrol oynayan Ece Çeşmioğlu son dönemde ise Muhteşem Yüzyıl: Kösem de Atike Sulan ve Kalbim Yangın Yeri’nde Sevda karakterlerine hayat vermiştir.