Söz Agah Gerçekten Yavuzun Babası mi?


Güncelleme: 8 Ocak 2018 : 19:25
0

Star tv ekranlarına damga vuran Söz Dizisi yine reytingleri devirmeyi başardı. Yeni bölüm ve yeni fragmanda heyecan uyandıran Söz Dizisinde gerçekler bir bir açığa çıkıyor. Yavuz babasının Agah olduğunu öğrenmiştir. Ancak gerçekler gerçekten de böyle midir? Agah gerçekten Yavuz’un babası mıdır? Yavuz babasının Agah olduğunu öğrendikten sonra neler yaşanacak?

Bir çok dedikodu ve yanlış bilginin sosyal medyadan döndüğü şu sıralarda sizlere gerçek bir kaç bilgi verelim. Evet Agah gerçekten Yavuz’un babası. Ancak Agah bir terörist değildir. Devlet tarafından özel olarak yetiştirilmiş, devlete çalışan ve özel harekat geçmişi olan bir istihbarat ajanıdır. Gizli bir görevdedir ve kendisini açık etmemesi gerekmektedir. Terör örgütüne temelden giriş yapmış ve giderek yükselerek bu örgütün en tepe noktasına kadar çıkmıştır. Amacı örgütü içten fethedip sonsuza kadar kökünü kazımaktır. Bu uğurda sevgili eşini kaybetmiş ve biricik oğlunu uzun zamandır görmemiştir.

Yavuz’un babasının Agah olduğu bilgisi Genelkurmay’a gitmiştir. Devlet bütünlüğünü bpomzya yönelik tehlikenin bertaraf edilmesi nedeni ile tedbir amaçlı Yavuz askerlikten uzaklaştırılmıştır. Yavuz göreve geri dönecek mi? Yavuz’un göreve geri dönmesi biraz zaman alacak. Yavuz bu boşlukta ve yaşananlardan sonra İstanbul’a gidecek. Yavuz Bahar ile formaliteden değil gerçekten evli olmak istediği için bu İstanbul tatili onlar adına mutlu günlere gebedir. Yavuz gerçek bir evlilik teklifi yapacaktır. Kafasını dağıtmak için İstanbul’ giden Yavuz’un amacı Bahar’a Galata kulesinde evlilik teklifi yapmaktır. Fakat orada öyle bir saldırı planlanmıştır ki ikisi de ölümün eşiğine gelmiştir.