Sosyetik Ev Kadınları Murat Kim?


Güncelleme: 8 Şubat 2018 : 16:30
0

Kanal D ekranlarında yine çok konuşulacak bir program başlıyor. Uzun süredir teaserlarıyla gündemde olan program farklı konsepti ve yarışmacılarıyla dikkat çekiyor. Sosyetik Ev Kadınları Murat kim? 


Sosyetik Ev Kadınları Yarışmacıları Kimler. Yarışmacılar Ne İş Yapıyor?


Neslihan Kozanoğlu, Elif Sağlamyürek, Günel Ülkü, Esra Tokgöz ve Ezgi Dargı gibi cemiyet hayatının önde gelen isimlerini izleyiciyle buluşturan Sosyetik Ev Kadınları Murat kim? Hafta içi hergün 12.45 te ekrana gelen Programda sosyetenin tanınmış isimleri evlerini ve özel hayatlarını izleyenlere açıyor.

Elif’e karşı alınan cephe birliği devam ederken, Elif ve Murat cephesinde ipler kopma noktasına geliyor. Elif ve Murat ayrılacak mı? Sosyetik Ev Kadınları 9 Şubat yayınlanan bölümde Elif Murat’la buluşma mekanına oldukça sinirli gelir. Elif, Murat’a sosyal medyada kendisinin gerginlik yaşadığı bir kadını Murat’ın takip ediyor olmasına tepki gösteriyor. Aralarında geçen kısa bir tartışmanın ardından Elif mekanı terk ediyor. Gündüz kuşağı programları arasında yerini alan Sosyetik Ev Kadınları kısa sürede geniş izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Programa ait tüm detaylar izleyenlerin dikkatinden kaçmıyor.

İzleyenler Elif ve Murat arasında neler yaşanacak sorusuna yanıt ararken Sosyetik Ev Kadınları Murat kim sorusu da en çok araştırılan konular arasında yer aldı. İşte Sosyetik Ev Kadınları Murat kim sorusunun cevabı…

Kendisini  kahvenin ustası olarak tanıtan Bee Coffe’nin sahibi Elif Sağlamyürek Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık bölümünden mezundur. Sosyetenin içine girişi ünlülerin evlerini dekore etmesiyle başlamıştır. Cemiyet hayatındaki dostluklara güvenmediğini, aşk kadını olduğunu söyleyen Elif Sağlamyürek Murat’la arasındaki sorunu çözebilecek mi?

Sosyetik Ev Kadınları Murat Kim?