Sosyal Medya’da En çok Takip Edilen İlk 5 Dizi?


Güncelleme: 19 Ocak 2018 : 08:39
1

Posta yazarı Mesut Yar konuyu köşesine taşıdı. Bilindiği gibi sosyal medya artık yapımcılar tarafından da dikkate alına bir platform oldu. Çünkü bu alanda elde edilen istatistikler insanların internet üzerinden dizi ve film izleme oranlarını da gün yüzüne çıkartıyor. Peki hiç merak ettiniz mi, sosyal medyada en çok hangi dizi konuşuluyor, takip ediliyor veya hakkında ileti gönderiliyor? İşte MTM’nin (Medya Takip Merkezi) çıkladığı verilere göre Sosyal Medya’da En çok Takip Edilen İlk 5 Dizi?

Evet, sosyal medyada liderlik tartışmasız  Kanal D’nin Siyah Beyaz Aşk dizisinde. Benimde ilgi ile takip ettiğim dizi Siyah Beyaz Aşk konusu ve oyunculuk performansı açısından beğeni ile takip adilen bir yapım. Dizide mekan seçimleri, hikayenin akışı oldukça ilgi çekici. Sosyal Medyada ikinci sırada Ufak Tefek Cinayetler var. Star Tv’nin beğeni ile izlenen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’de hikaye ve kurgu açısından insanı içine çeken bir yapım. 3.sırada yine Star’ın dizisi Söz gelirken 4. sırada Trt1’in Dirilişi ve son olarak 5.sırada Kanal D’den Vatanım Sensin sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasına girmeyi başardı.

Sosyal medya deyip geçmeyin. Artık günümüzde siyasetten, ekonomiye kadar tüm alanda işin uzmanları tarafından göz ardı edilmemesi gerektiği söylenen bir platform. Şirketler artık yıllık bütçelerinde sosyal medya reklamlarına yer ayırmaya başladı. Konu ile ilgili Mesut Yar’ın yazısının tamamını buradan okuyabilirsiniz.

Comments are closed.