Sosyal Medya Fenomeni Danla Bilic Kimdir?


Güncelleme: 16 Ağustos 2018 : 15:56
0

En son yazar Aşkım Kapışmak ile kavga eden ve bir anda magazin dünyasının gündemine oturan Danla Bilic merak edilenler listesine dahil oldu. Asıl adı Neslihan Damla Akdemir olan Danla Bilic kimdir, yaşı, nereli…

Sosyal medya fenomeni olarak kariyerine yön veren Danla Bilic, youtube da makyaj videoları ile gündemde olan bir isim. Ünlü isimleri de kanalında ağırlayan Danla Bilic 1994 doğumludur. Aslen Kütahyalı olan Danla, Psikoloji bölümü mezunudur. Beykent’ten mezun olan Danla, makyaj viedoları ile ünlenmiştir.

Öncesinde Twitterdan ismini duyuran Danla, fan kitlesini oluşturduktan sonra youtube kanalı açtı ve hazırladığı videolar ile fenomen oldu. Samimi kişiliği ile bir anda 1 milyon takipçiye ulaşan Danla Bilici’nin sevgilisi tatlıcıdır. Bir süre sevgilisini saklayan Danla Bilici, son zamanlarda magazin kulislerine düşen kavga haberleriyle gündeme gelmektedir.

En son yazar Aşkın Kapışma’a hakaret ettiği gerekçesi ile hakkında dava açılmıştır. Aşkım Kapışmak’ın avukatı Çağdaş Çelik, Danla Bilic’in müvekkikine hakaret ettiği gerekçesi ile İstanbul Aile Mahkemesi’ne dava açtı.