Son Moda Sunucusu Müge Uzel Kimdir? Nereli, Yaşı, Sevgilisi?


Güncelleme: 19 Ekim 2018 : 15:42
0

Kanal D’nin hafta sonu Pazar günü yayınlanan Son Moda programının sunucusu Müge Uzel güzelliği ve performansı ile dikkatleri çekiyor. Güzel sunucuyu yakından tanımak istemez misiniz? İşte Müge Uzel kimdir sorusunun cevabı…

Her Pazar saat 13.30’da ekranlaragelen Son Moda programı güzel sunucu Müge Uzel’in sunumu ile evlerimize konuk oluyor.Programda sağlıktan, güzelliğe, modadan alışverişe kadar her şey yer alıyor.. Özellikle kadınların ilgi duyduğu Son Moda programının sunucusu da en az program kadar ilgi çekiyor. Müge Uzel kimdir?

2014 yılında Survivor’a katılmış ve güzelliği ile ilgi odağı olmuştur. Sırf onun için survvior izleyenler bile olmuştur. Ekranlara çıktığında gözleri, lens mi, şurası estetik mi diye belki yüzlerce yorum yapılmıştır. Survivor’dan sonra ünlenen Müge Uzel daha sonra sunuculuk üzerine kendisini geliştirmiştir.

Müge Uzel babasını kaybettikten sonra İstanbul’a yerleşmiştir. Aslında instagram fenomenidir. Acun tarafından keşfedilmiş ve Survivor’a davet edilmiştir. Kültür Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü mezunu olan Müge, bir ara hosteslik de yapmıştır. Esra ve Ceyda kardeşlerin sınıf arkadaşıdır.

Survivor’a gitmeden önce ıce tea reklamında oynamıştır. Bir dönem adı emre Çolak’ın eski sevgilisi olarak anılmış ancak kendisi bu iddiayı yalanlamıştır.172 cm boyunda olan Müge, 53 kg ağırlığındadır. Şuanda kariyerini sunuculuk yaparak devam etmektedir.