Şöhret Kafası Eser’in Kuklasının İçinde Kim Var?


Güncelleme: 6 Temmuz 2018 : 22:45
0

Sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı yeni yarışma programı Şöhret Kafası yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Yeni yarışma 9 Temmuz Pazartesi günü Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Yeni yarışma Şöhret Kafası hem ismi hem içeriği ile oldukça merak ediliyor. Yarışma hakkında merak edilen detayları bu yazımızda sizlerle paylaşıyoruz. Mesela Şöhret Kafası kafanın içinde kim var?

Şöhret Kafası ile ilgili şuan için 2 tanıtım fragmanı yayınlandı. İçerik ve Konsept itibarı ile farklı bir proje olacağı tanıtım fragmanılarından da belli oldu. Özellikle Eser Yenenler’in konuştuğu kukla herkesin ilgisini çekti. Kuklanın içinde kim var, Eser Yenenler mi yoksa başka birisi mi. Şöhret kafası kukla kim?

Şöhret Kafası Eser’in Kuklasının İçinde Kim Var?

Özellikle ikinci fragman da oldukça dikkat çeken kukla dış görünüş itibarı ile Eser Yenenler’in canlandırıyor. Ancak kuklanın içinde kimin olduğu merak ediliyor. Akıllara efekt ile Eser Yenenlerin çift karakter mi canlandırdığı sorusu gelse de bunun olmadığı kısa sürede anlaşıldı. Akabinde ise ilk akıllara gelen kişinin İbrahim Büyükak olduğu birçok yerde dile getirildi. Eser Yenenler’in kuklası İbrahim Büyükak mı?

[kirmizitext]Kanal D Şöhret Kafası Yarışması Nasıl Başvurulur? Başvuru Formu ve Detaylar için tıklayınız[/kirmizitext]

Öncelikle şunu söylemek gerekir ki yarışmanın konsepti ve içeriği sır gibi saklanıyor. Yarışmada Eser Yenenler’in kuklası olacak kişinin kim olduğu şu an için belli değil. Yarışma hakkındayarışma hakkında tüm ayrıntılar en kısa zamanda haberimize eklenecektir.