Siyah İnci İzlendi mi? Tuttu mu? Reytingleri Nasıl?


Güncelleme: 29 Eylül 2017 : 10:06
2

Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman’ın başrollerini paylaştığı Siyah İnci ilk bölümü ekranlara geldi. Dizi ilk bölümü ile izlendi mi, tuttu mu, yoksa final mi yapacak?

Birbirlerine deliler gibi aşık olan Hazal ve Kenan’ın acıklı aşk hikayelerini konu alan Siyah İnci ilk bakışta oyuncu kadrosunun kalitesi ile dikkat çekiyor. Hikaye olarak benzer konulara el atılsa da sürükleyici Lil açısından öne çıkabilir.


28 Eylül 2017 Perşembe Reyting Sonuçları! Siyah İnci Dengeyi Bozdu Mu


İlk bakışta karakterlerin orijinalliği izleyici üzerinde olumlu etki yapabilir. Örneğin Kenan’ın abisini oynayan Burak Altay’ın oyunculuğu dikkatlerden kaçmadı. Gerçekten kaliteli bir iş çıkartıyor ekip.


Siyah İnci Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Tabi herşeyden önemlisi seyirciyi ekranlara kilitlenmesi gerekiyor. Bunu başarır mı, nasıl başarır bilinmez. Bunu için bir şeyler söylemek içinde henüz erken. Her şeyi önümüzdeki haftalarda dizinin performansı belirleyecek.

Dizinin reyting oranları ve diğer gelişmeler hakkında güncel bilgiler haberimize eklenecektir. İlk bakışta en azından ilk 2-3 bölüme şans verilmeli düşünüyorum. Daha sonra izleyicinin kararı zaten kendisini ortaya koyacaktır. Bizi takipte kalın.

2 YORUMLAR

Comments are closed.