Siyah Beyaz Aşk Dizisi 15. Bölüm Fragmanı 29 Ocak Neler Olacak


Güncelleme: 29 Ocak 2018 : 10:43
0

Aksiyon ve aşk konularını başarıyla ekrana taşıyan Siyah Beyaz Aşk 29 ocak 15. bölümde neler olacak? Heyecanın ve sürprizlerin hiç eksik olmadığı dizide gelecek hafta ne yaşanacak? Siyah Beyaz Aşk Dizisi 15. bölüm fragmanı 29 ocak özet ve tüyoları…


Siyah Beyaz Aşk 22 Ocak Çalan Aşk Sana Benzer Şarkısı Ve Sözleri


Siyah Beyaz Aşk 15. bölüm neler olacak sorusuna gelmeden önce geçtiğimiz hafta neler yaşandığını hatırlayalım. Masum bir insanı öldürdüğünü zanneden Yiğit vicdan azabı çeker ve Ferhat’a patlar. Ferhat abisini parmaklıklar ardından kurtarmak için elinden geleni yapar. İdil ve Namık’ın düğün hazırlıkları devam ederken Yeter’in de evden gitmesine karar verirler. Bunca yıllık evinden kovulan Yeter bunu Namık’ın yanına koymaz. Namık’ın tek düşmanı yeter değildir düğün gecesi karşısına çıkan isim izleyen herkesi şaşırttı. Namık’ı çok zor günler beklemektedir.

Öte yandan Ferhat hayatının bataklıktan ibaret olduğunu Aslı’nın böyle bir hayatın içinde yerinin olmadığını düşünür ve ondan kendisine bir iyilik yapıp gitmesini ister. Aslı ise Ferhat’ın bu tavırlarına bir türlü anlam veremez. Ne kadar Aslı’dan uzak durmaya çalışsa da Ferhat bir türlü başaramaz.

Diğer taraftan Azat’ta hapishaneden çıkmıştır ve artık Ferhat ile yollarını ayırmamak üzere birleştirmiştir. Ferhat’ın ne kadar güvenilir ve cesur bir insan olduğunu anlayan Azat onun her zaman arkasında duracaktır.

Siyah Beyaz Aşk 22 Ocak 15. bölüm fragmanı