Siyah Beyaz Aşk Ayhan Kim? Gerçek Adı Ne


Güncelleme: 8 Ocak 2018 : 23:47
4

Dram, aşk ve aksiyon konularını başarılı bir şekilde izleyiciye aktaran Siyah Beyaz Aşk dizisi tüm heyecanıyla yayın hayatına devam ediyor. Pazartesi akşamları ekrana gelen  savaş ve gerilim konulu diziler arasından duygusal konusuyla sıyrılarak zirvede kendine yer bulan Siyah Beyaz Aşk oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Siyah Beyaz Aşk kadrosuna son olarak Ayhan karakteriyle Selin Şekerci dahil oldu. Dizinin takipçileri Siyah Beyaz Aşk Ayhan kim, Siyah Beyaz Aşk Ayhan’ın dizideki rolü nedir sorularına yanıt aradı.


Siyah Beyaz Aşk’a Oyuncu Takviyesi: Selin Şekerci’nin Rolü Ne


Siyah Beyaz Aşk Ayhan kim sorusunun yanıtına gelmeden önce dizinin son bölümünde neler yaşandığını hatırlayalım. Ferhat namlunun ucunda olan Aslı’yı ölümden kurtarmıştır. Ferhat ve Aslı’nın kolları ayrılmamak üzere kavuştuğunda Aslı’nın ağzından dökülen sözler Ferhat’ı derinden etkiler. Öte yandan Aslı’nın Ferhat’a bütün gerçekleri anlattığı mesaj Yeter tarafından silinmiştir. Aslı ve Ferhat cephesinde her şeyin yolunda gittiği düşünülürken Siyah Beyaz Aşk 12. bölüm final sahnesinde Ferhat’ın Aslı’yı öldürmeye azmettirme suçundan tutuklanması  izleyen herkesi şok etti.

Heyecan dolu bir bölümü geride bırakırken diziye yeni dahil olan Ayhan karakteri Siyah Beyaz Aşk dizisindeki dengeleri nasıl değiştirecek? Ayhan diziye iyi bir karakter olarak mı dahil oluyor yoksa kötüler kadrosuna bir yenisi daha mı eklenecek? Siyah Beyaz Aşk Ayhan, Azad Dağıstan’ın kızı rolüyle dahil  olacaktır. Karakterle ilgili detaylı analizler haberimizin devamında.

Siyah Beyaz Aşk Aykan Kimdir? Selin Şekerci

Siyah Beyaz Aşk dizisinde Ayhan karakteriyle izleyici karşısına çıkan Selin Şekerci 1988 İzmir doğumludur. İzmir Devlet Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra reklam filmlerinde rol almaya başlamıştır. 2009 yılında Melekler Korusun dizisinde canlandırdığı Özgür karakteriyle ünlenmiştir. Genç yaşına rağmen pek çok dizide rol almıştır. Leyla ile Mecnun, İzmir Çetesi, Bir Ömür Yetmez, Başrolde Aşk, Benim İçin Üzülme, Kaçak Gelinler, Benim Adım Gültepe, Acı Aşk, Rengarenk, Kaçın Kurası ve son olarak Çoban Yıldızı dizisinde rol almıştır.

 

 

Selin Şekerci’nin Siyah Beyaz Aşk dizisine dahil olması dizinin takipçileri tarafından olumlu olumsuz pek çok yorumu beraberinde getirdi. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Siyah Beyaz Aşk kadrosuna dahil olan Selin Şekerci dizinin gidişatını nasıl etkiler? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

 

Comments are closed.