Siyah Beyaz Aşk 26 Mart Neler Olacak? 23. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 19 Mart 2018 : 23:10
0

Siyah Beyaz Aşk 23. bölümde neler olacak? Kanal D’nin sevilen dizisi Siyah Beyaz Aşk’ta heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin son bölümünde Ferhat ve Aslı boşanma kararı almıştır. Fakat Aslı’nın geçirdiği kaza ikisininde hayatlarında yeni bir sayfanın açılmasına sebep olacaktır.

Aslı arabasıyla geçirdiği kaza sırasında yine yardımına Ferhat yetişir. Ferhat Aslı’yı hastaneye götürdüğünde artık üç kişi olduklarını öğrenir. Peki boşanma kararı alan Ferhat ve Aslı için bu bebek haberi yeni bir başlangıcı beraberinde getirecek mi? Aralarındaki buzları bir türlü eritemeyen Aslı ve Ferhat arasındaki soğukluk devam etmektedir.

Diğer taraftan Azad’ın köstebekliğini yapan Cüneyt ise bu yolda yine Gülsüm’ü kullanacaktır. Gülsüm defalarca sırtından vurulmasına rağmen yine Cüneyt’e istediğini vermiştir. Kullanıldığının farkında olmayan Gülsüm yaşadığı vicdan azabıyla baş başadır. İzleyenler olarak Gülsüm’ün Cüneyt’e olan zaafı herkesin tepkisine yol açtı. Gülsüm’ün sırrı ortaya çıkarsa konakta yer yerinden oynayacaktır. Fakat Abidin tüm bu yaşananları kesinlikle hak etmiyor.

Diğer taraftan Yiğit Ferhat’tan Aslı’nın gitmesine kesinlikle izin vermemesini söylüyor. Fakat Ferhat buna gücünün olmadığını Aslı’nın istediği hayatı ona veremediğini söylüyor. Ama bu saatten sonra işler değişti. Aslı artık Ferhat’ın bebeğini taşıyor. Bundan sonra Aslı’nın gitmesine izin vermeyecektir.

Namık ve İdil için büyük gün gelmiştir. İdil elindeki kozu en iyi şekilde kullanarak Namık ile nikah masasına oturmayı başarmıştır. Fakat İdil’in bu sırrı uzun süre taşıyacağını hiç sanmıyoruz. Gülsüm için zor günler kapıda.

Siyah Beyaz Aşk 23. bölüm fragmanı ve 16 mart neler olacak sorularını sizler için yanıtladık sizlerde konu ile ilgili görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Özellikle Gülsüm’ün Cüneyt’e olan zaafı hakkında ne düşünüyorsunuz?