Sıra Sende Türkiye Neden Erken Final Yapıyor?


Güncelleme: 22 Ağustos 2017 : 22:53
1

Sıra Sen Türkiye neden erken final yaptı? Sıra Sende Türkiye neden bitti? TRT 1 Sıra Sende Türkiye neden erken bitti? sorularına sizler için cevap aradık.

TRT 1 ekranlarının yaz sezonu için ekranlara getirdiği Sıra Sende Türkiye isimli ses yarışmasında final tarihi erkene alındı. Çekimleri bant olarak devam eden programın aslında 4 bölüm daha çekilmesi gerekiyordu. Ancak program bir bölüm daha çekildikten sonra final yapacak.

İlker Ayrık’la Eyvah Düşüyorum Yarışma Formatı Nasıl? Katılım Şartları Nelerdir? <<<tıklayınız

Haftada iki akşam TRT 1 ekranlarında yayınlanan program, Uraz Kaygılarolu’nun başarılı sunumu ve Mustafa Keser, Işın Karaca ve Metin Şentürk’ün jüri üyeliği ile renkleniyordu. Sanatçılardan oluşan jürinin yanı sıra programda halk jürisi de bulunuyor ve yarışmacılara puan veriliyordu.

Formatı ile Rising Star isimli ses yarışmasını da andıran programda sona gelindi. Sebebi ise reytinglerin düşük gitmesi olarak gösterildi.

Sıra Sende Türkiye yarışmasında birinci olan kişi 200 bin tl olan büyük ödülün de sahibi olacak. İlk yayınlanmaya başladığında O Ses Türkiye’ye rakip olacağı söylenen program, O Ses Türkiye başlamadan ekranlardan kaldırılmış olacak.

Sıra Sende Türkiye yarışması, planlanandan 2 hafta daha erken bitirilecek. Bu nedenle son haftasında yarışmacıların kısa sürelerle performans göstermelerine olanak sağlanacak.

Sizce programın bitirilmesi doğru bir karar mı? Sıra Sende Türkiye yarışmasını ekranlarda görmek istiyor musunuz? Sıra Sende Türkiye yarışmasını beğeniyor muydunuz? Konuyla ilgili görüş ve önerilerinizi lütfen bizlere iletin. En güncel haberler için sitemizi takipte kalın!

1 YORUM

  1. TRT de beğendiğimiz her proğram kötü bitiyor. Yazıktır kaliteli proğramlara. Sıra sende Türkiye, yunus Emre, yeşil Deniz, Leyla ile mecnun,….

Comments are closed.