Sil Baştan Oh Ri Jin Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 2 Şubat 2018 : 01:25
0

Kore dizileri ile ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Kanal 7, ikinci Kore dizisi Kill Me Heal Me-Sil Baştan ismiyle ekrana getirecek. Dizide birbirinden başarılı oyuncular izleyenlerin ilgisini cezbetti. Sil Baştan Oh Ri Jin kim, Sil Baştan Oh Ri Jin’in gerçek ismi ne? Sil Baştan Oh Ri Jin’in daha önce rol aldığı diziler nedir gibi pek çok soru yoğun olarak gelmeye devam ediyor. İşte Sil Baştan Oh Ri Jin hakkında tüm detaylar…


Sil Baştan Cha Do Hyun(Ji Sung) Kim? Yaşı, Boyu, Sevgilisi


Sil Baştan, sıra dışı konusu, etkileyici oyunculuklarıyla dikkat çeken kadrosu ve kurgusuyla geniş izleyici kitlesine ulaşmayı hedefliyor. Sil Baştan dizisiyle ilgili dikkat çeken bir diğer detay ise 20 bölümden oluşuyor olması. Bu bilgilerden yola çıkarak Sil Baştan dizisi günlük Hint dizilerinin aksine haftada bir gün ekrana gelecek.

Sil Baştan Oh Ri Jin kim sorusunun yanıtına gelmeden önce dizinin genel konusu hakkında kısa bir bilgi verelim. Dizide zengin bir aileye sahip Cha Do Hyun küçük yaşta geçirdiği bir travma sonucunda Dissosiyatif kimlik bozukluğu hastalığına yakalanmıştır. Kendi öz kişiliği dahil olmak üzere 7 kişiliğe sahip bir bireydir. Milyonda bir rastlanan bu hastalık Sil Baştan dizisinde oldukça etkili bir şekilde işlenmiş. Oh Ri Jin ise doktorluğunun ilk yılında olan genç, zeki ama karakteri oldukça değişken güzel bir genç kızdır. Oh Ri Jin ve Cha Do Hyun’un tesadüfen kesişen yolları tutkulu bir aşkın başlangıcı olacaktır. Romantik komedi türündeki dizi izleyenlere keyifli dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.

Sil Baştan Oh Ri Jin Kim? Hwang Jung Eum

Sil Baştan Oh Ri Jin karakterine hayat veren Hwang Jung Eum 25 ocak 1985 yılında Güney Kore Seul’de dünyaya gelmiştir. 1.67 boyunda 53 kg ağırlığında ve kova burcudur. Suwon Üniversitesi Tiyatro ve Sinema bölümünden mezundur. Oyunculuğun yanı sıra solistlikte yapmaktadır. Hwang Jung Eum 2002 yılında eski pop grubu Sugar’da solistlik yapmıştır. Daha sonra gruptan ayrılmış ve solo kariyerine devam etmiştir.

Rol aldığı başlıca diziler: To My Love, Lonely Bird, The Last Scandal Of My Life, East Of Eden, Little Mom Scandal 1, Little Mom Scandal 2, High Kick! 2, Hick Kick 3, Gaint, Can You Hear My Heart, Golden Time, Full House Take, Incarnation Of Money, Secret Love, Kill Me Heal Me, She Was Pretty, Lucky Romance.

Sil Baştan Oh Ri Jin karakteri ise Psikiyatri uzmanlığının ilk yılında genç bir kadındır. Düzgün bir kişiliğe sahiptir fakat manik depresfitir, Ru hali ansızın değişen, mutluyken bir anda mutsuz olabilen değişken bir yapısı vardır. Dissiosiyatif kişilik bozukluğuna sahip Cha Do Hyun’u iyileşmesine yardımcı olur ve daha sonra onun kişiliklerinden birine aşık olacaktır.

Sil Baştan Oh Ri Jin karakterini nasıl buldunuz? Sil Baştan dizisi oyuncuları hakkında düşüncelerinizi ve sormak istediklerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.