Sil Baştan 2. Bölüm Özet ve Fragmanı ve ipuçları


Güncelleme: 5 Şubat 2018 : 11:42
0

Dünkü bölümde en son Do Hyun en son kavgaya karışmış ve arkasından biri ona darp uygulamıştı. Darp sonucu yine kişiliği değişen Do Hyun bambaşka biri olacaktır. Her tarafa saldıran bir Shin Se Gi olarak gidip ceketini alan adamlardan geri alacaktır. Ceketin cebinde hiç beklenmeyen bir şey vardır. Uyuşturucu bu şekilde hayatına girecektir.

O sırada barın önünde olan Oh Rİ Jin e aşık olmuştur. ve gidip direk Oh Ri Jin e bunu söyler. Şaşkına dönen Oh Ri Jin bir anda yakışıklı sempatik romantik birinden bunları duymak hoşuna gitse de diğer yandan oldukça korkmuş olmalı ki hemen orayı terk eder. Bütün bunlar olurken ceketin sahipleri gelir ve Shin Se Gi den ceketi geri almak ister. Fakat Shin Se Gi vermemek te ısrarlı olduğu için tekrar bir kavgaya tutuşurlar. 

Shin Se Gi aşık olduğu kızın peşinden bir motora binip takibe başlar.  Sonun da Oh Ri Jin e ulaşır ve ona hiç bir şekilde zararı dokunmayacağını onu çok sevdiğini anlatır. Öyle ki kendine inandırır bile.

Oh Ri Jin Shin Se Gi ye inanaır ve birbirlerine telefon numaralarını verirler. Neyse ki artık Shin Se Gi yi hastanede tedavi etmeye gelmiştir sıra. Onu güzelce tedavi edip dışarı çıkar. Shin Se Gi doktorla konuşur doktor ona muayne için kıyafetlerini çıkarmasını söyler ve yayından ayrılır . tekrar yanına geldiğinde Shin Se Gi yi çırılçıplak görünce birden korku ile çığlığı basar ve hemen giyinmesini söyler. Diğer hastane çalışanlarının olaya müdahil olup Shin se Gi ye gülmeleri sonucu yine kişilik değiştiren Shin Se Gi, Do Hyun a dönüşmüştür.

Sürekli karakteri değişen Shin Se Gİ Do Yhun a dönüşünce Oh Ri Jin i tanıyamaz. Hastane çıkışında beklemekte olan Ojh Ri Jin ise bunun farkına varmıştır. Çünkü ona biraz önce aşkla bakan kişi gitmiş yerine başka biri gelmiştir. bu duruma çok üzülen Oh Ri Jini gören doktorlar ise onu terk edildi diye düşünür.  Bu arada ceket hastanede kalmıştır ve Oh Ri Jin onu alır ve götürür. Babası ve abisi ceketi oldukça beğenir. Önce babası giyer  senin için değil derken o sırada abisi ceketi çok beğendiğini söyler ve ceketi abisi giyer.

Montun asıl sahibi ceketin cebinde uyuşturucu olduğunu bildiği için gelip Oh Ri Jin i kaçırır. Oh Ri Jin ise ceketin kendinde olduğunu söyler fakat adamları inandıramaz. Oh Ri Jin in telefonunu almış ve Shin Se Gi yi arar fakat Cha Do Hyun a dönüştüğü için ne doktoru ne ceketi ne adamları nede Oh Ri Jin i tanımaz. 2. bölümde bu şekilde sona erer. Bakalım yeni bölümde neler olacak.