Sıfır Noktası Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri


Güncelleme: 11 Temmuz 2018 : 14:28
1

Volkan Kocatürk’ün Trt1’de ekranlara gelecek olan yeni dizisi Sıfır Noktası gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek ekranlara gelecek. Dizinin oyuncuları da titiz bir çalışmanın sonucu seçilecek. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu hakkında detaylı bilgileri yazımızda bulabilirsiniz. İşte Sıfır Noktası ile ilgili merak edilenler.

Sıfır Noktası dizisi Zeytinburnu Belediye’sinin ilçedeki buz pistine gelenleri rahatsız eden sokak çocuklarından kurduğu buz hokeyi takımının Avrupa Şampiyonu olma hikayesini ekranlara getirecek. İsterseniz kısaca Zeytinburnu Belediyesi Hokey takımının hikayesinden bahsedelim.

Türkiye Buz Hokeyi tarihinde bir ilke imza atan Zeytinburnu Belediyesi Buz Hokeyi Takımı, 2016 yılında gösterdiği performans ile Avrupa Grup Şampiyonu olmayı başaran ilk Türk takımı olmuştur. Şampiyonada grubunda 3 te 3 yaparak 9 puanla grup şampiyonu oldu.

Avrupa A Grubu Şampiyonu olan Zeytinburnu Belediyesi Buz Hokeyi takımı çıktığı 3 maçı da alarak namğlup şampiyon oldu. Peki Türkiye’ye ilki yaşatan bu takımın hikayesi nasıl başladı? Hikayemiz 2010 yılında başladı. Belediye atık kağıtları getiren vatandaşlara buz hokeyi pistinde kayma şansı vererek bir sosyal sorumluluk projesi başlattı.

[kirmizitext]Sıfır Noktası Nerede Çekiliyor? Dizi Setinden Kareler için tıklayınız[/kirmizitext]

Bu proje zamanla büyüdü. O sırada sokak çocukları da getirdikleri kağıtlarla buz pistinde kaymaya başladı. Bazı sorunlar oldu vatandaşlar rahatsız olmaya başladı. Bunun akabinde yetkililer sokak çocuklarından oluşan bir takım kurma kararı aldı. Bu şekilde belediye, sorunlu çocukları sporla daha disiplinli ve topluma kazandırılmış bireyler olması için harekete geçti. Ancak hiç biri bu takımdan bir Avrupa Şampiyonu çıkacağını tahmin etmiyorlardı.

Sıfır Noktası Dizisi Oyuncu Kadrosu

Merekla beklenen Sıfır Noktası dizisinin oyuncu seçimleri devam ediyor. Kadro netleştikçe yazımız güncellencektir.

1 YORUM

Comments are closed.