Show TV Hey Canlı Sunucusu Elif Özkul Kimdir? Instagram Hesabı, Kariyeri?


Güncelleme: 8 Mayıs 2018 : 08:59
0

Ekranların efsane programı yeniden başlıyor. Sanat dünyasından haberler, dünyadan magazin haberleri, dünya starları ve daha fazlası sizler için Elif Özkul’un sunumu ile evlerimize taşınıyor. Peki sevilen programın sunucusu Elif Özkul Kimdir? Nereli, yaşı, kariyeri, Instagram hesabı ve daha fazlası. İşte detaylar.

Sanat dünyasından çarpıcı haberler, ünlü isimlerin deprem etkisi yapacak olan açıklamaları ve renkli magazin dünyasından en güncel haberlerle güzel sunucu Elif Özkul’un sunumu ile ekranlara gelen Hey Canlı, Show TV ekranlarında bizlerle olacak. 10 Mayıs Perşembe günü saat 22.00’da başlayan programı genç ve güzel bir isim sunuyor. Elif Özkul yine performansı ile göz dolduracak. Peki Elif Özkul Kimdir?

Elif Özkul 1988 Erzurum doğumludur. İstanbul üniversitesi işletme mezunu olan güzel sunucu sektöre ilk spor spikerliği ile başladı. Daha önce Yeditepe’de siyaset ve uluslararası ilişkiler okuyan sunucu bu bölümden işletmeye geçti. Babası Erzurumsporda’da kaleci olan sunucu bir süre Erzurum’da kaldıktan sonra yine babasının mesleğinden dolayı Kütahya’ya yerleşir. Daha sonra ise hep İstanbul’da yaşamıştır.

Habertürk’te sunuculuğa başlayan Elif Özkul daha sonra magazin programı yapmaya başlar. Show Tv’de magazin programlarını sunmaya başlayan sunucu hayatıyla ilgili de bazı ayrıntılar veriyor. Mesela programa çıkmadan önce makyajını kendisinin yaptığını söyleyen Elif Özkul, ağır makyajdan hoşlanmıyor. Kendi yaptığı hafif makyaj ile daha rahat hissettiğini söylüyor.