Seven Ne Yapmaz Neden Final Yapıyor? Neden Bitti


Güncelleme: 10 Kasım 2017 : 19:59
0

Seven Ne Yapmaz dizisi de ekran macerasına erken son veren diziler arasında yerini aldı. Atv’nin yaz sezonunda büyük umutlarla ekrana getirdiği dizisi final tarihini açıkladı. Seven Ne Yapmaz neden erken final yapıyor? Neden ekranlara veda ediyor? 

Yaz aylarında başlayan diziler yeni yayın dönemine girdiğimiz bu aylarda bir bir ekranlara veda etmeye etmeye başladı. Geçtiğimiz haftalarda Rüya, Ateş Böceği ve No 309 dizilerinin düşük reytinglerden dolayı erken final yapmasının ardından Seven Ne Yapmaz’ın da kötü haberi geldi. Dizi 11. bölümü ile final yaparak ekranlardan silinecek.

Stil Avcıları 17 Kasım Haftanın Finalini Kim Kazandı, Kim Elendi?

Çarşamba akşamları yayınlanan dizi ne yazık ki aynı gün ve saatte ekrana gelen dizilerin gölgesinde kaldı. Özellikle Diriliş Ertuğrul gibi reytingleri kasıp kavuran bir diziyle aynı saatlerde ekrana gelmesi büyük talihsizlik.

Yaz sezonunda yayınlanmaya başlayan Seven Ne Yapmaz eski Türk filmlerini  anımsatan  hikayesiyle oldukça beğenilmiş ve başarılı bir çıkış yakalamıştı. Ancak Diriliş Ertuğrul başlamadan önce reytinglerde iyi sıralamada yer alan Seven Ne Yapmaz, çarşamba günü yayınlanan bölümde çok geriledi. Reytinglerde yaşadığı bu düşüş kanalın reklam gelirlerinin azalmasına neden oldu ve dizi final kararı aldı.

Başrollerinde Yusuf Çim ve Seren Şirince’nin rol aldığı Seven Ne Yapmaz final bölümü 15 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’de son kez Atv ekranlarında olacak.

Siz Seven Ne Yapmaz dizisinin final yapması hakkında ne düşünüyorsunuz? 

Seven Ne Yapmaz 11. Bölüm Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=Vi7FI4YaoSA