Seven Ne Yapmaz 20 Eylül 3. Bölüm Fragmanı Ve İpuçları


Güncelleme: 13 Eylül 2017 : 16:32
0

Seven Ne Yapmaz Dizisi Tuttu mu İzlendi mi Final mi Yapacak?

Atv’nin romantik komedi türünde ekrana gelen yeni dizisi Seven Ne Yapmaz da bu hafta neler yaşanacak? 20 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölüm ile ilgili tüm ipuçlarını haberimizin devamında yer verdik.

Ekinsoy Holding’in yakışıklı, çapkın ve aklı bir karış havada veliahdı Ozan Ekinsoy, şirket için hayati önem taşıyan bir anlaşmanın iptaline neden olur. Üstelik bu hatası ilk değildir.

Seven Ne Yapmaz Nazlı Kim Gerçek Adı Sevgilisi (Seren Şirince)

Ozan’ın babası Orhan Bey, onu halasının yanına, köye göndererek ona bir hayat deri vermek ister. Kendisini hiç alışık olmadığı bir  hayatın içinde bulan Ozan için işler hiçte yolunda gitmez. Fakat o güne kendi dünyasında hiç tanık olmadığı saf kalpli ve güzeller güzeli Nazlı ile tanışır.

Çocuk yaşta annesiz ve babasız kalan ve yaşadığı köyün gözbebeği olan Nazlı, kendi ayakları üstünde duran geç ve güzel bir kızdır.

Ozan Nazlı’dan çok etkilenir ve ona biranda aşık olur. Bir kaza sonucunda başlayan tanışmaları uzun süren bir kovalamacanın ardından aşka dönüşür. Nazlı başlarda Ozan’a karşı gelse de o da kalbine söz geçiremez.

Birlikte çok güzel zaman geçirirler, tabi ki Ozan’ın aklında Nazlı ile evlenmek yoktur. Fakat Nazlı ve Ozan yanlış anlamalar sonucunda kendilerini evlilik arifesinde bulurlar. Ozan tam evlenecekleri gece Nazlı’yı öylece bırakır ve İstanbul’a döner. Nazlı bu duruma kahrolur.

Fakat Nazlı’nın yıllardır haberdar bile olmadığı zengin kardeşi ortaya çıkar ve Nazlı’nın hayatı tamamen değişir. Şimdi Ozan’dan intikam alma vaktidir.

Seven Ne Yapmaz 20 Eylül Çarşamba yeni bölümü ile Atv ekranlarında.

https://www.youtube.com/watch?v=fxJfujJU8tg