Sevdanın Bahçesi Jenerik Müziği Dinle


Güncelleme: 19 Eylül 2017 : 19:56
0

Sevdanın Bahçesi dizisi müziğini dinle? Sevdanın Bahçesi Dizi Müziği? Sevdanın Bahçesi dizisinin müziklerini sizler için araştırdık.

Yapımcılığını Gold Film – Faruk Turgut’un üstlendiği ve Kanal D’nin iddialı dizileri arasında yer alacağına kesin gözüyle bakılan  “Sevdanın Bahçesi” ile ilgili ayrıntılar gelmeye devam ediyor. Dizinin yeni sezonda Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşacağı kesinleşti.


Sevdanın Bahçesi Dizisi Nerede Çekiliyor? Çekimler Nerede Yapılıyor? <<<tıklayınız


Yeni dizinin başrollerini Emre Kınay ve  Sibel Can paylaşıyor. “Sevdanın Bahçesi” adlı dizi aynı mahallede büyük aşk yaşamış ve daha sonrasında yolları ayrılmış iki gencin yıllar sonra tekrar kavuşmalarını konu alacak. Yıllar sonra tekrar karşılaştıklarında ikisi de başka hayatların içinde olacak.

Biri büyük bir sırrı yıllardır saklayan ve aşkını unutamadığı kadın, diğeri ise sayesinde zengin olarak iyi bir hayat yaşadığı kadın olmak üzere iki sevda arasında kalan bir adamın hikayesi..

En son yıllar önce dizede oynayan Sibel Can’ın oyunculuk performansının nasıl olacağı şimdiden merak konusu oldu. Emre Kınay ile on beş yıl önce de aynı dizi projesinde yer alan Sibel Can, yeni projesi Sevdanın Bahçesi’nde de başarılı olacağını şimdiden belli ediyor.


Sevdanın Bahçesi Oyuncu Kadrosu? Tüm Karakterler Ve Roller <<<tıklayınız


Peki Sevdanın Bahçesi dizisinde jenerik müzik ne olacak? Bir aşk dizisi olan Sevdanın Bahçeleri’nde jenerik müzik olarak Sibel Can’ın sesinden dinlemeye alıştığımız bir şarkı mı kullanılacak? Jenerik müzik olarak siz hangi şarkıyı dinlemek isterdiniz? Bizlerle paylaşabilirsiniz.

Sevdanın Bahçesi dizisinin tanıtım fragmanı ve jenerik müziği henüz yayınlanmadı. Jenerik müziği yayınlandığı anda sitemizde haberimiz güncellenecek ve sizlerle paylaşılacaktır.