Sev Yeter 120.Bölüm Özeti, Neler Oldu?


Güncelleme: 30 Kasım 2018 : 09:08
0

Sev Yeter kanal 7 de yayınlanıyor. Ve izleyici acaba 120. Bölümde ne oldu diye merak ateşine düştü.  Bu yüzden izleyicinin  merak ateşini dindirecek olan 120.bölüm özetini yazdık. Keyif dolu okumalar dileriz. Sev Yeter dizisinde kadınlar spa’ya gitti erkeler evde idi.Vandu neler olduğunu öğrenmek için geldi. O sırada doğum sancısı başladı. , Bay Bhala, Raman, Abhi ve Romi onu hastaneye götürmeye çalışırlar.

Ama çok şiddetli bir yağmur başlar.  Vandu çok endişelidir . Raman korkan Vandu’yu sakinleştirmeye çalışır ama araba ile  önce yaşlı bir çifte çarpar, sonra ise  bisikletli bir gence çarpar. Kime çarptıysa arabaya alır ve öyle hastaneye doğru giderler. Renkli sahneler yaşanır.  Kadınlarda Vandu’nun  doğum sancısı tuttuğunu duyunca hemen hastaneye koşuyorlar ,ancak bir sorun vardır hastanede şu anda doğum doktoru yoktur .Ishita  hemen doğum odasına giriyor ve bir doğum doktoru arıyor ondan doğum hakkında bilgiler alıyor. Bu arada Vandu’nun da bir kız çocuğu dünyaya getiriyor. Mihika ve Ahbi’nin araları bozuktu bebek sevinci ile Ahbi Mihika’ya sarılıyor. Bu sebep ile bastırıyorlar. Ayrıca Adi Ishita ‘nın kalbini kırmıştı Adi Ishita’yı arıyor ve bebeği soruyor Ondan sonra da Ishita’dan özür diliyor . Raman hemşire ile bebek hakkında bilgiler alırken hemşire ona yeni doğan bebeğin ismini ne olacağını soruyor. Raman Kumar  ise soruyu anlamıyor ve hemşirenin onun ismini sorduğunu  düşünüyor   adını söylüyor.

Bebek kayıtlara Raman Kumar olarak geçiyor, ondan sonra hemşire evrakları getirip anne Vandu’ya teslim ediyor. Vandu bebeğin isminin Raman kumar olduğunu görünce bayılacak gibi oluyor, hemşire ise bu ismi ancak sizin gidip mahkemede değiştirebileceğinizi söyleyebiliyorum diyor.

Sonra eve geliyorlar  ve evde bebek için bir parti hazırlanmıştır. Raman eve geliyor ve herkesin nerede olduğunu söylüyor .Romi ise bebeğin çok ağladığını ve herkesin bebeği susturmak için çabaladığını söylüyor o esnada Romi’ye bir telefon geliyor. O bir hemşiredir ve aradığı kişiyi bulduklarını söylüyor .Öte yandan Vini’nin annesi bugün evde olmayacağını söylüyor . Vini ve  Adi bir kafede otururlarken Vini de diyor ki bize gidelim Adi Raman’ın kızacağını söylüyor. O da diyor ki gel bize gidelim, bizde babanı ararız diyor.

Vini perdeleri kapatır ve +18 bir film koyar o esnada Vini’nin babası gelir ve çok kızar. Raman’ı  arar Raman o sırada uyuduğu için Ishita gelir. Vini bu filmi bir arkadaşından aldığını söyler .Tam o sırada Vini’nin babası Adi’ye vuracakken Ishita engel olur hiç kimse benim oğluma el kaldıramaz der. Bakalım yeni bölümde neler olacak?